Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Auto na Lounsku vyjelo ze silnice: Vyhasly tři mladé životy!

Při autonehodě zemřeli tři mladí lidé. Ilustrační foto
 (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: ČTK, shp - 
31. srpna 2014
20:15

Jak tragické! Zmařeny byly tak mladé životy. Při nehodě mezi obcemi Peruc a Hřivčice na Lounsku zemřeli dnes tři lidé, jednadvacetiletý řidič a dva spolujezdci - dívka a chlapec narození v roce 1997. Další dva mladí lidé ve věku 17 a 20 let jsou těžce zraněni.

Škoda Superb s pětičlennou posádkou vyjela na silnici druhé třídy ve velké rychlosti mimo komunikaci a skončila v příkopě. „Okolnosti nehody budeme nadále prošetřovat,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

V Ústeckém kraji zemřel ráno neznámý muž, který se střetl na nechráněném železničním přejezdu s vlakem v Děčíně. Tragická nehoda zastavila železniční provoz mezi stanicemi Děčín východ a Benešov nad Ploučnicí na tři a půl hodiny.

Hromadná nehoda pěti aut se stala odpoledne na silnice 8 na Litoměřicku, obešla se ale bez vážnějších zranění. „Lehké zranění utrpěla jedna osoba,“ uvedla Hyšplerová. Mluvčí doporučuje motoristům opatrnou jízdu. Silnice jsou mokré, místy od rána napršelo místy až 16 milimetrů.

naidka ( 1. září 2014 07:52 )

to jsi napsal skvěle .

horstfuxteleshop ( 1. září 2014 06:54 )

Super B je velký těžký auto, nechápu jak s ním někdo může udělat takový karambol, taky je to drahý auto, kluk si na něj jistě nevydělal a rodiče mu půjčili. Je to i jejich vina.

rumovapalice ( 1. září 2014 06:44 )

jó holka, to je těžký, kluk jel vysokou rychlostí a zabil, rozumíš, chápeš to, on jel vysokou rychlostí a zabíjel, zabil svoje kámoše a proč, proč nejel pomalu a nedovez je živý, proč musel ject rychle a zabíjet mladý lidi, ten kluk co řídil je zabiják a spáchal ohavný čin, protože jel rychle, proč, tady těm lidem na diskuzi se nediv, oni jsou rádi, že ten mladý zabiják nevrazil do nich a jsou rádi že zůstali naživu, 1+1=2 ti co tady diskutujou si oddechli, že je o jednoho zabijáka míň, že už on je nikdy vysokou rychlostí nezabije

zuzi217 ( 1. září 2014 00:26 )

Je vidět jaký jsme národ, normálně nepíšu do diskuse, ale tohle je moc. Moje kamarádka ty kluky a tu holku taky znala a byly to normální lidi. Já taky o nich něco věděla a přijde mi nechutný to, co tady nebo jinde někteří píšou. Myslete na ty rodiče, co asi prožívaj, na jejich kamarády, protože je taky znám a všichni jsou zdrcení. Ikdyž mohl jet rychle jak chtěl, vyhasly mladý životy. Nic o tom klukovi, co řídil nevíte, o nikom z nich, nevíte, jak jsou na tom ty další dva, ale jste všichni hrozně chytrý. Radši se starejte o svoje životy, protože někdo kdo je v životě spokojenej, nemá potřebu rýpat do ostatních ;)

naidka ( 31. srpna 2014 22:24 )

za b) je správně. Navíc to není ta pravá origoš pgga, protože ta je ještě o hodně blbější.

Zobrazit celou diskusi