Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Popravili tři stovky syrských vojáků, teď na videu usekli hlavu dalšímu zajatci!

Autor: dce - 
29. srpna 2014
14:50

Islámská teroristická skupina ISIS opět zveřejnila výhružná videa se zajatci. Po čtvrteční hromadné popravě 300 syrských vojáků, v pátek teroristé publikovali video zachycující popravu jednoho z unesených kurdských bojovníků. Podle slov popravčího jde o druhou výstrahu Spojeným státům.

Patnáct kurdských bojovníků unesených pravděpodobně v Iráku se má stát další výhružkou západnímu světu a především samým Kurdům. Teroristé z ISIS jedno z nich demonstrativně popravili na videu, které opět uveřejnili na internetu. Přitom je to jen pár hodin od hromadné popravy asi tří set syrských vojáků.

Syřany teroristé donutili jen ve spodním prádle pochodovat pouští na místo popravy, zde jim vpálili kulku zezadu do hlavy a jejich těla naházeli na dlouhou hromadu. V pátečním videu teroristé varují Kurdy proti spojenectví se západem. Pokud v něm Kurdové budou pokračovat, popraví další zajatce z jejich země. Mladého zajatce v závěru popraví před slavnou památkou v Mosulu v Kurdistánu.

 

Teroristé vybrali i tentokrát pro svou oběť oranžovou kombinézu, která tolik připomíná americké vězeňské šaty. Podobně byli oblečeni i aktéři ve videu s popravou amerického novináře Jamese Foleyho, není ovšem známo, zda jde o tutéž skupinu teroristů. „Udělali jste velkou chybu, když jste se spojili s Amerikou,“ prohlásil jeden z teroristů ve videu.

obluda.pb ( 29. srpna 2014 21:06 )

Klid, soudružko, ať Vám nepraskne cévka. USA i Rusko si vždy dělaly to co uznaly za vhodné, ze zbytkem světa si jen vytírají pr.del. Ale ten Váš protiimperialistický slovník mi připomíná soudruha Urválka...

ho.no ( 29. srpna 2014 20:53 )

no co,my tam za ně pošleme naše vojáky.ostatní státy své vojáky stahují se snad ten zemák zbláznil,či co.ať si tam vyškolí a pošle tu svou Kaťušu!

jahodove_ticho ( 29. srpna 2014 20:10 )

byla by prdeI jim to vracet a točit videa jak je z ručníkářů krmivo pro prasata

koprivak ( 29. srpna 2014 19:44 )

Karlovy Vary rozprodané Rusům, nejen Vary. Teplice 3 tis. Arabů. 450 tis cizinců na našem území natrvalo, vedou Ukrajinci, druzí Slováci. Čistých Čechů ubývá.

ylatouf ( 29. srpna 2014 19:25 )

Za pár let jsou tady.Stíhačky,ruční zbraně,náboje dodáme v termínu.Pátá kolona s xichtama zbalenejma do hadrů a mešitama už je v tu.

Zobrazit celou diskusi