Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Selfie na útesu Polákům nevyšlo. Smrtelný pád viděly i jejich dvě děti!

Selfie, ilustrační foto.
 (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
13. srpna 2014
19:55

Krásné vzpomínky si dvojice Poláků chtěla zaznamenat na fotografii. A co je lepší než selfie nad krásným mořem u Portugalska? Jejich nápad se jim ale krutě vymstil – pád z útesu nepřežili. Všemu navíc přihlížely jejich dvě malé děti!

Dvojice Poláků prý v Portugalsku žila již několik let. Přesto chtěli zaznamenat krásné chvilky na pobřeží. Pro dokonalou fotku neváhali přelézt bezpečností zábradlí. A právě to se jim stalo osudným. Pád do několik desítek hlubokého oceánu ani jeden z nic nepřežil. Těla musela být vyzvednuta až při odlivu.

Nejhorší na celé události je ale fakt, že jejich dvě děti (5, 6) všemu přihlížely. Do země přijíždějí blízcí příbuzní, o děti se nyní starají psychiatři. Jak jsou selfie občas nebezpečná dokazuje i seznam mrtvých, kteří zahynuli, když si pořizovali fotky sami sebe. Mezi nimi je i sedmnáctiletá Ruska, která se při pádu z mostu zachytila elektrických drátů, nebo jiná mladá dívky, která rovněž spadla ze skály, tentokrát v Itálii.

pupak ( 8. července 2017 17:43 )

Když je někdo blbej, občas blbě skončí.

lynx ( 14. srpna 2014 01:04 )

Oh ne! Musí to být velká tragedie pro všudypřítomný polský národ, zažraný jako nesmytelná špína do všech zemí světa, když dva jeho chrabří členové zahynou takto potupně vlastní blbostí.

aluman ( 14. srpna 2014 00:49 )

Není to horší. Tenkrát byl lidem život nalajnován jinými ať chtěli nebo ne. Dneska se do stáda ovcí řídících se kravskou módou řaděj prostoduší jedinci, nemající na originalitu a vlastní styl, sami. Ale ty ostatní k tomu nikdo nenutí.

tarka ( 13. srpna 2014 20:47 )

kolik lidí kritizuje socialismus, že bylo všechno nalajnované atd., ale dnes je to ještě horší, viz kravská móda selfie, kolik omezených tupců s mozkem vymytým reklamou se chová tak debilně, aby byli IN a COOL, 2 malé děti přišly úplně zbytečně o rodiče a ještě se musely dívat na jejich tragickou smrt...

popocatepetl ( 13. srpna 2014 20:38 )

Je to stejně dětinské jako věšení céček na krk, ale mnohem zhovadilejší, protože je to projev marnivé sebestřednosti. O zodpovědnosti těchto rodičů ani nemluvím. Chudáci děti. Ty sice snad egoistickým ptákovinám podléhat nebudou, ale za jakou cenu!

Zobrazit celou diskusi