Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozhovor s mužem, který psal příběh grázla z BMW: Marně jsem věřil, že se změní!

Autor: Pavel Schuster - 
11. srpna 2014
12:39

"Dal se dohromady s partou, která ho přivedla k prodeji kradených věcí a k drogám,“ vylíčil Blesku publicista Jan Antonín Krystek (69), co všechno mu grázl z BMW Marek P. (24) řekl při rozhovoru. Tehdy mu uvěřil, že se změní.

Že jde o Marka P., problesklo spisovateli hlavou hned první den, kdy se o něm začalo znovu mluvit v médiích.

Krystek se s Markem P. (tehdy 21) setkal na dovolené na Rhodosu v roce 2011, kde byl mladý »podnikatel« se svou přítelkyní Danielou. „Byl to dobrý společník, někdo, kdo nemá nejmenší problém komunikovat, i proto jsem mu uvěřil, že se chce napravit,“ popisuje dojmy z grázla před třemi lety publicista, který dokonce vydal knihu příběhů, na jejíž vydání mu tehdy Marek přispěl 10 tisíc korun. Vedle něj v ní figuruje třeba i expremiér Petr Nečas.

Marek P. Krystkovi vyprávěl, jak se dal na dráhu kšeftmana s kradenými věcmi, jak spadl do drog, jak se chytil špatné party. Možná ale moment, kdy za to zavřeli jeho kamaráda, v něm něco změnil. „Chtěl rozjet hudební bar. Věřil jsem, že někdo, kdo je lump, se může změnit. I díky přítelkyni tam byla šance,“ řekl Krystek.

Ovšem co se odehrálo, že se Marek P. vrátil na kriminální dráhu, ví jen on sám a jeho nejbližší.

Video Zprávy: Svědectví o zabijákovi z BMW, chutě Ochotské a šikana v rodině! - Blesk TV
Video se připravuje ...

erene ( 11. srpna 2014 22:56 )

tak ve 32 letech starej nebude..on by měl kromě vězení podstoupit i podrobné psychiatrické vyšetření plus odvykání drogové závislosti ! A ideálně by měl zůstat v nějakém zařížení doživotně !!!

camse ( 11. srpna 2014 22:49 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé info http://cameso.webnode.cz/

dolcevita ( 11. srpna 2014 21:37 )

andreslawicky, i ty naivní pitomečku Kripl Marek Půček dostane nejvyšší sazbu 8 let, protože je tam mnoho ztěžujících faktorů (utekl od nehody, drogy, hodně přestupků z dřívějška). A i když ho po 8 letech pustí, bude mu 32 let a bude mít mládí v pr-eli, a před sebou hodně zkaženej život. Prachy mu nepomůžou a všichni ti kamarádíčci z mokré čtvrti se na něho vy.erou. Půček se fakticky do normálu už nikdy nevrátí a bude žít už jen jako pochybná kriminální existence.

dolcevita ( 11. srpna 2014 21:34 )

Naivní pitomečku Kripl Marek Půček dostane nejvyšší sazbu 8 let, protože je tam mnoho ztěžujících faktorů (utekl od nehody, drogy, hodně přestupků z dřívějška). A i když ho po 8 letech pustí, bude mu 32 let a bude mít mládí v pr-eli, a před sebou hodně zakženej život, fakticky se do normálu už nikdy nevrátí a bude pak žít už jen jako pochybná kriminální existence.

zelena.karkulka ( 11. srpna 2014 21:28 )

Prostě mu jen vyprávěl příběh,to je celý

Zobrazit celou diskusi