Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vojtíšek na návštěvě v Blesku: Maminka řekla, jak je to s miliony!

Autor: Tereza Hodáliková - 
23. července 2014
05:25

Za měsíc oslaví Vojtíšek páté narozeniny... Narozeniny, kterých se podle lékařů vůbec neměl dožít. Nyní rodina Vázlerových vyrazila na pár dnů do Prahy a nevynechala ani návštěvu Blesku. Jak Vojtíšek přežívá tropické počasí? A v jaké fázi je dohoda s nemocnicí? Na to vše nám maminka odpověděla.

„Jsme teď s Vojtíškem v Praze, protože máme neteře na návštěvě na prázdniny. Jsou úžasné, umějí se o Vojtíška už samy postarat, dají mu najíst, odsávají ho, jsou úžasné. Jsou to takové moje pomocnice,“ prozradila na návštěvě Blesku maminka Eva Vázlerová a rovnou pokračovala:„Myslím, že se tu Vojtíškovi opravdu líbí, dobře se mu tady dýchalo a jsem rádi, že jste nás tak hezky přijali. Ta vedra jsou pro nás teď špatná.“

Právě teplé počasí a vysoké teploty totiž malému Vojtíškovi vůbec neprospívají! Špatně se mu dýchá. „Jede tak na půl plic mi přijde. Je to pro něj záhul. Teď je mu nejlépe po sprše. To si pak tak jako by oddechne,“ pokračovala maminka. Vojtíška proto teď daleko více sprchuje.

Před pár dny se právní zástupce po skoro pěti letech konečně dohodl s vedením vinohradské nemocnice na částce 20 milionů, kterou by rodina měla za zpackaný porod dostat. „Dohoda zatím je, ale dokud to nebude písemně, tak kdo ví, jak to bude. I když to bylo pod dohledem médií. Ještě to není úplně uzavřené celé. Sice se zavázali…,“ říká k dohodě maminka a prozradila, že nemocnice vlastně dohodou neušetří jen 10 milionů, ale 18!

„Těch dvacet milionů je vlastně pro Vojtíška. Ale ten případ se jel ještě ve druhé linii, kdy tam byla i společenská újma, kdy jsme měli dostat peníze my s manželem. Neušetřili tak 10, ale 18 milionů,“ svěřila se Blesku Vázlerová.

Video Zprávy: Nenávist v rodině Havlové, bláznivé počasí a nejisté miliony za zpackaný porod - Blesk TV
Video se připravuje ...

Maminka: Vojtíšek všem moc děkuje!

„Touto cestou bych chtěla všem poděkovat, že nám pomáhají, a to nejen rodina a blízcí, ale ozvalo se nám neskutečné množství lidí s tím, že nám chtějí pomoci. Je to úžasné a Vojtíšek tak všem moc děkuje. Je to naše zlatíčko, jsme rádi, že ho máme,“ chtěla přes Blesk vzkázat lidem, kteří je kontaktovali, Eva Vázlerová.