Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ten si to umí zařídit! Žije s oběma dvojčaty současně

Autor: haj - 
28. června 2014
15:07

Victoria a Amanda měly k sobě vždy blízko a neměly problém si něco půjčovat. Zašlo to dokonce tak daleko, že sdílí i partnera Iana a společně tak tvoří milostnou trojici. Přemýšlejí dokonce i o svatbě.

Sedmadvacetileté sestry Victoria a Amanda Hepperleovy byly podle svých slov vedeny k tomu, aby vše sdílely. Jenže jejich katoličtí rodiče zřejmě netušili, jak doslova to dvojčata vezmou. Když v roce 2012 Amanda prožila bolestný rozchod s přítelem, její sestra Victoria dostala podivný nápad, jak svému dvojčeti zlepšit náladu. Přesvědčí svého partnera Iana, se kterým žije již 4 roky, aby začal chodit také s Amandou.

„Ian se nejdříve ostýchal, hlavně protože věděl, že jeho rodičům by se něco takového nelíbilo, ale teď jsme všichni šťastně zamilovaní,“ popisuje Victoria. Již dva roky je z tradičního páru bizarní trojka. V posteli se však dvojčata s Ianem střídají podle předchozí domluvy. Všem třem se jejich vztah zdá být spokojený a normální. Rodiče a přátelé si ale myslí něco jiného.

Randit se dvěma krásnými ženami najednou, tak jako se to povedlo Ianovi Diazovi (27), je jistě sen mnoha mužů. Ian sám tvrdí, že se cítí jako “nejšťastnější muž na světě”, ale dodává: "Někteří muži by si mohli myslet, že spát s dvojčaty je splněný sen, ale není to vždycky procházka růžovým sadem." 

V podivném vztahu občas vystrčí růžky žárlivost a milostná trojka se dokáže i pohádat, ale nakonec se zase usmíří. Ian a Victoria prý dokonce pomýšlejí i na svatbu, Vicky dokonce přiznává: "Těším se na náš svatební den, ale jestli se Amanda s Ianem později také vezmou, tak je to v pohodě. Hlavní věc je, že jsme všichni spolu a šťastní."

 

 

Zobrazit celou diskusi