Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Reportáž z bytu s nafukovacím bazénem: Proč si ho tam majitel pořídil?

Autor: Vlaďka Hradská - 
20. června 2014
05:00

Vypadá to, jako když si z vás chce někdo vystřelit fotomontáží. To si asi říkají ti, kteří na internetu hledají dům ke koupi na západě Čech. V nabídce realitní kanceláře je vila s nafukovacím bazénem nacpaným do pokoje. Blesk vilu v Sušici našel. A vážně tam je!

Procházíte dům... Běžná koupelna, ložnice, obývák - a najednou se zjeví bazén! „Pokoj mám volný,  tak si pořídím do domu nafukovací bazén. Ušetřím za lázně a můžu se koupat za každého počasí,“ řekl si před čtyřmi lety majitel domu i téhle vychytávky Kurt Krakovčík (80).

Sám si vybral bazén, a když zjistil, že po jeho napuštění už pokojem neprojde, navrhl s truhlářem dřevěnou lávku. „Musel bych jít přes bazén nebo lézt dovnitř oknem. Takhle to přeběhnu a hned jsem na druhé straně pokoje,“ popsal. Vážně si z vás nestřílíme!

Vitální důchodce se v bazénu koupe každý druhý či třetí den. Stačí mu voda teplá 19 °C. „Teplejší je jen, když je tam někdo se mnou. O čistotu pečuji podle návodu. Pokoj jsem si upravil tak, aby se mi líbil,“ svěřil se důchodce a ukazuje na stěnu, kam si kvůli „výhledu“ dal fototapety zobrazující přírodu!

Dům, který je dost velký, se rozhodl prodat a přestěhovat se do menšího. Zatím ale netuší, zda si svůj oblíbený bazén vezme s sebou. Asi bude dost záležet i na nových majitelích. No řekněte, nechtěli byste mít doma krytý bazén?

Je to naprostá rarita

Jaroslava Hasenöhrlová z realitní kanceláře Axa prodává nemovitosti už 14 let. S nafukovacím bazénem v pokoji se ale nikdy nesetkala. „Neslyšeli o tom ani moji kolegové. Dům nabízíme pár dní a hned jsme zaznamenali velký ohlas. Přišlo nám i pár mailů. Lidé se tím spíš baví. Je to rarita, která ale ničemu neublíží. Voda se vypustí a je to,“ řekla Blesku realitní agentka.

jetuslunicko ( 21. června 2014 20:41 )

je vidět stará škola se neztratí............ dokáže si užívat života a má to vychytané musí být v dobré kondičce, když přeběhne po lávce hned tam a sem, kolena, kyčle ho asi nebolí............... tak hodně zdravíčka a nadále hodně vitality mu přeji

paragraf ( 21. června 2014 01:15 )

šikovnej, dobře to vymyslel kmet, alespoň mu tam nepadá bordel ze stromů jako nám. Sluničko už také asi moc nemusí v jeho věku, tak proč si nedopřát bazén, když má rád vodu, těch pár tempů tam udělá, co mu chybí

jahodovyknedlik ( 20. června 2014 19:22 )

Extrémně mi to připomíná tento díl Pata a Mata: https://www.youtube.com/watch?v=ZXbwF38gYB8 Akorát oni neměli ten bazén, ale jenom lavor.

va45 ( 20. června 2014 18:24 )

Panebož už né.Rychta určitě pracuje na pokračování sága a nebo konečně bulvár uznal,že patří do šaškárny.

va45 ( 20. června 2014 18:22 )

Protože neměl koupelnu nebo se nechce opalovat při koupání.Když mu to nevadí,proč né.Ovšem kdyby bazen nedej bože prasknul tak doma má nejmíň 20letou vodu a co dělat.

Zobrazit celou diskusi