Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Venkovní bazén v obýváku! Takovou parádičku nemá ani Škromach..

To jsou vedra, že by jeden padl.. a na internetu se objevil inzerát na vilu s tímto krytým bazénem
To jsou vedra, že by jeden padl.. a na internetu se objevil inzerát na vilu s tímto krytým bazénem  (Autor: sreality.cz)
Autor: simao - 
11. června 2014
15:56

Vlna tropických veder v Česku vrcholí. Teploty včera atakovaly 36 °C, i dnes se přehouply přes 34 °C. Království za bazén, říkají mnozí lidé, zavření ve svých kancelářích, připomínajících mnohdy spíše prádelny! Jeden kuriózní bazének přitom nabízejí na Šumavě. Rovnou s celým domem. Zdeňku Škromachu, nekupte to.

Sušice, brána Šumavy. Krásné, kulturní město mezi kopci, ovšem nyní s jednou nečekanou kuriozitou. Nejde o chystaný aquapark ani kompletně revitalizovanou plovárnu, která už zásah potřebovala jako sůl. Jako jinde po republice, i tady si lidé pořizují bazény domů. Na zahrady, za baráky, čas od času někdo sáhne i ke krytému vnitřnímu bazénu.

Tenhle inzerát na serveru sreality.cz však přesto překvapil. V rámci prostorné vily jsou inzerovány nejen stodola s garáží, terasa s grilem, zahradní domek, či historické podzemní chodby ve skále v suterénu. Ale také neobvyklá možnost "cachtání" - místnost s nafukovacím bazénkem...

To jsou vedra, že by jeden padl.. a na internetu se objevil inzerát na vilu s tímto krytým bazénem To jsou vedra, že by jeden padl.. a na internetu se objevil inzerát na vilu s tímto krytým bazénem | sreality.cz

Fotka napoví, že jde o poměrně častý typ gumového bazénu, podobný tomu, ve kterém se rád koupe sociální demokrat Zdeněk Škromach. Ten je známý i svými hovory právě od nafukovacího bazénku. Když se mu Blesk.cz snažil dovolat, jak tráví aktuální teplé počasí (které však od středečního podvečera a noci nahradí na řadě míst Česka bouřky), nejprve se nezadařilo.

Že by se exministr shodou okolností zrovna osvěžoval? "Horké dny mám dost pracovní, takže na koupání to nevyšlo. Doufám, že v neděli, až zprovozním bazének, nebude zase zima a nebudu ho muset ohřívat. Už se těším, jak se budeme s vnoučkem bazénkovat," napsal Blesk.cz Škromach.

Zdeněk Škromach v nafukovacím bazénku: Hit z června 2012 Zdeněk Škromach v nafukovacím bazénku: Hit z června 2012 | Facebook

Aktuální stav počasí ve Vašem kraji sledujte ZDE

nojasne ( 12. června 2014 00:37 )

Tak deset kubíků vody váží samozřejmě kolem 10 tun, záleží na teplotě, ale u vody řádově platí, 1 kg / 1 litr. Jinak statika se samozřejmě předimenzuje, ale je otázka, jestli projektantům řekli, že tam chtějí dát bazén, nebo si prostě do hotového baráku napustili bazének bez toho, aniž by zkoumali skutečnou nosnost.

marmaris ( 11. června 2014 22:37 )

To mas za manzelku zehlici prkno? Ja mam trikrat takovy a jeste nic moc, jenom petky.

marmaris ( 11. června 2014 19:48 )

Taky vul, jako ten v tom lomu, ale zase na jiny zpusob. Kde je bazen, tam je vlhko. Cim mensi mistnost, tim vetsi odparovani. Omitka uz ze zdi padat zacala nebo ten gumovej zazrak tam ma tyden? To vi jenom Sybila.

naidka ( 11. června 2014 18:08 )

To prodávají i se Škromachem?

nojasne ( 11. června 2014 18:03 )

No a jestlipak si také tito amatérští bytoví architekti zjistili, zda je na to statika domu dimenzována, ono 10 kubíků vody něco váží. Aby se brzo nekoupali o patro níž.

Zobrazit celou diskusi