Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Miliardářská dcera u soudu k nepoznání: Rezešová zhubla na 40 kilo!

Autor: shp - 
22. května 2014
13:05

Vězněná slovenská prominentka Eva Varholíková-Rezešová (36) se dnes poprvé v Maďarsku postavila před soud druhého stupně, který projednává její autonehodu, při které zabila čtyři lidi a dostala za ni 6 let vězení. Dědička milionového impéria Rezešových vypadala příšerně vyhuble a nezdravě. Váží teď jen málo přes 40 kilo.

Rezešovou přivezli k soudu rovnou z vězeňské nemocnice. V té je kvůli svému špatnému zdravotnímu stavu. Stále ji trápí zažívací potíže, ke kterým se přidal nedávný epileptický záchvat, po kterém skončila v bezvědomí. I dnešní stání musí být kvůli jejímu stavu na příkaz lékaře každé dvě hodiny přerušeno.

Fakt, že není zdravotně v pořádku, dokazují i fotografie. Do soudní síně přišla vyhublá na kost, celá bledá a se ztrápeným výrazem ve tváři. Navíc byla celá v černém, což její vyzáblé postavě opticky na váze ještě ubíralo. Rezešová nyní váží jen něco málo přes 40 kilo. Stres ze soudu jí navíc rozhodně nepřidá. I když se ho nemusela zúčastnit, rozhodla se, že tak učiní.

„Moje klientka si nepřeje, aby soud projednával případ bez ní,“ řekl u soudu právník Péter Novák, který chce, aby byla Rezešová osvobozena. Sama soudkyně poznamenala, že Rezešová nic nehraje a po dvou letech by určitě chtěla sama vědět, na čem je. Lékař přitom dědičce impéria zámožné slovenské rodiny doporučil, aby kvůli svému stavu zůstala v nemocnici.

Rezešová se dnes před soudem vůbec poprvé omluvila rodině po obětech. Dokonce se kvůli tomu v base naučila pár slov maďarsky. Lituje, že se nedá vrátit čas a že nic už nikdy nebude takové, jako před tragickou nehodou. Řekla také, že jí je velmi líto, že nemůže být se svými dětmi. Když mluvila, její hlas se chvěl a ona sotva zadržovala slzy. Roztřeseným hlasem prosila soud, aby ji osvobodil. Její matka, která sedí i s její švagrovou na místech pro veřejnost, se při těchto slovech rozplakala.

hrabenkaostrovinova ( 22. května 2014 21:39 )

Nikdy jsem nepreferovala materiál, a tedˇje mně ještě více nanic, než za totality číslo jedna, opravdu humus doba. Nic nefunguje, vše je ovlivněno a čloěk má hodnotu podle objemnosti své portmonky. Je to tu "a la Balkán morálka" , kde jsem strávila před časem dva roky řivota a přesně takové ovzduší tam bylo. Lékaři neměli příliš velký zájem o lidi, existovaly tam zdravotní knížky / zdrtavotní ppojišťovny/ a tak bylo mezi ženami stále více rakoviny. Noviny byly drahé, když tady tehdy stály 30 hal. a stačil i ten horším papír a černobílé méně kalitní foto. zato si člvoěk mohl koupit každý den všechny druhy novin/ chtěl.li/ a i když bylo mnohem méně časopisů, všechny měly svou image, a pro všechny byly cenově dostupné. Nahotinky v denním tisku jsem také poprvé viděla právě na Balkáně . Tady kyž se to rozjelo, tak to stálo za to. Jakýpak obal na porno, to se válelo v samoobsluhách a děti lsitoaly. Lidi,kterí přijeli ze zápoadu byli z toho vyděšení. A tak to bylo se vším, byli jsme jako utržení od řetězu. Zapomněli jsem upravit zákony,ohlídat privatizaci a zajistit sociální systém. Všichni měli vidinu vydělat miliony a to mnozí asi opravdu a jakoukoli cenu. Morálka byla brána jako slabost, takový slušňák se dočkal jen úsměvu, a spravedlnosti se naiva dočkat samozřejmě nemohl. Byly tu přeci závazky ke sponzorům. A tedˇjsou pavučiny už hodně rozsáhlé a silné, jsou všude možně. Klesá úroveň školství, zdravotnictví, není dobrých filmů. Díváme se jak maldí soutěží v Tv, chtějí slávu a zase ty peníze.... Budou šťastni?

illis ( 22. května 2014 19:46 )

To si opravdu myslí, že ji za to, že způsobila smrt 4 lidí soud osvobodí. To si měla rozmyslet dřív, než do svého bouráku sedla, tehdy měla myslet na své děti . Ta její máma je tak strašně nesympatická , ta by mohla rovnou do filmu. Rozmazlená miliardářská dcerka by měla mít v sobě nějakou pokoru, přijmout trest a ne žádat, aby ji soud osvobodil . Teď bude stonat, aby to uhrála na špatný zdravotní stav.

itartas ( 22. května 2014 19:38 )

fuj...6 let za 4 mrtvé lidi je naprosto směšný trest

francjosef ( 22. května 2014 19:05 )

Nedá se nic dělat,ať trpí,svým jednáním-chlastem zabila 4 lidi,tak žádný slitování.To je spravedlnost.Ono to je na oprátku.

majojo ( 22. května 2014 18:42 )

A navíc, je to dobrá matka a strádá touhou po dětech, které jí nikdo nepřejel...

Zobrazit celou diskusi