Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Amerika má svou Barboru Škrlovou: Žena (34) se vydávala za patnáctiletou dívku!

Autor: shp - 
17. května 2014
07:30

Charity Stevens vypadala na první pohled jako obyčejná patnáctiletá školačka. Jenže ve skutečnosti se jednalo o dospělou ženu (34), která podvedla všechny včetně opatrovníků, kterým nalhala, že byla zneužívána. Nad americkou Barborou Škrlovou ale teď spadla klec!

Charity, vlastním příjmením Johnson, se v říjnu loňského roku přihlásila na texaskou školu. Doprovod jí dělala opatrovnice. Ta však byla ve skutečnosti mladší než ona a vůbec o tom neměla ani páru!

Opatrovnici Tamice Lincoln (30) nalhala, že ji její biologický otec zneužíval a ona zůstala sama poté, co zemřel stejně jako její matka.

Američanka vystupovala jako patnáctiletá celý půlrok, než začala být její minulost lidem v okolí podivná. Policie o ní dokonce neměla žádné záznamy.

Nakonec si pro domnělou žačku přišli strážníci přímo do školy. Žena byla obviněna z podvodu a udání nepravdivých informací policie. „Žáci plakali, učitelé plakali,“ řekl svědek zatýkání stanici KLTV.

Žena skutečně dělala vše, co bylo v jejích silách, aby vypadala mladě. Nosila vlasy v culíku, chovala se jako dítě. „Hrála si s dětmi a dělala si i úkoly. Domů nosila dobré známky,“ uzavřela smutně Tamica.

majojo ( 18. května 2014 10:59 )

Jo a vyjadřovala se k tragické smrti Ivety Bartošové.

majojo ( 17. května 2014 22:34 )

 To, že slečna Škrlová už nedělá třináctiletou, ale patnáctiletou, je určitý pokrok, ale kde proboha stihla takhle zčernat?

vrahrychtar ( 17. května 2014 10:17 )

chces do drzky Honziku??

Zobrazit celou diskusi