Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Škrlová (38) z kauzy Kuřim: Již není Adamem, ani Barborou! Opět si změnila jméno

Autor: simao - 
17. dubna 2013
19:56

Barbora Škrlová (38), žena s duší dítěte, se během kauzy týrání dvou bratrů v Kuřimi vydávala za holčičku Aničku, později pak na útěku za chlapce Adama. Teď však má novou identitu. Tentokrát tajnou.

Škrlová je poněkud bizarní postavou v kauze týrání dvou malých chlapců Ondry a Jakuba Maurerových z Kuřimi. Týrání podstupovala s nimi pod falešným jménem Anička. Jenže zároveň se na na mučení také podílela.

Skončila spolu s dětmi v Klokánku, jenže než vše prasklo, utekla do Norska. Tam se pak vydávala za chlapce Adama a chodila s dalšími dětmi do školy! Když ji vypátrali kriminalisté, testy DNA potvrdily, že se jedná o uprchlou ženu z Česka. Škrlovou čekal soud a pobyt za mřížemi, dostala pět let natvrdo. Za její propuštění lobboval i aktivista John Bok (67).  

Problematickou ženu však nakonec loni pustili na podmínku. A Bok deníku Aha! nyní prozradil: "Barbora se dnes už jmenuje jinak. Byla jí na žádost opatrovníka, kterou je její psycholožka, změněna totožnost."

Škrlová však nadále zůstává pod dohledem Probační a mediační služby. Její náprava, probíhající na svobodě, však má svá úskalí.

"Byl jsem přesvědčený, že se na svobodě znovu zadaptuje a bude se věnovat hudbě. Vypěstovala si ale obranný mechanismus, který ji vrhá zpět do stavu, jímž se chrání proti světu. ten ji ublížil, zpodobnil jako zrůdu a poslal ji mezi skutečné zločince za mříže," dodal Bok, který vede spolek Šalamoun, pomáhající Škrlové s návratem do reality.

hejhej ( 18. dubna 2013 13:01 )

Škrlová už od pohledu vypadá,že jí chybí část mozku.

ejvm1712 ( 18. dubna 2013 12:16 )

Nedělá,je zabáslá a my to všichni platíme. No do pr...kenný ohrady!

lunatic ( 18. dubna 2013 11:38 )

 Včera si na jedné předváděcí akci,/pod novou identitou/ koupila vysavač za 80tisíc a plet'ovou vodu = jinak z vodovodu,za 12 tisíc ...

vungtao ( 18. dubna 2013 11:20 )

Krampra- -bok nejvetsi feták z dob tzv. Disentu je to sekta pravdoláskaru

vungtao ( 18. dubna 2013 11:07 )

Ano, a ty jsi taky lne normálni-mas pocit, ze normálniprarodicenevedi, co delaji s vnoucaty jejich dcery? Normalni bylovydavat tu hyenu Skrlovou zamalédite?magor je dr.Vodickova takze.... V Klokánkunepoznali

Zobrazit celou diskusi