Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Deníček Aničky alias Škrlové: Po měsíci hladovky jsem jedla jen jogurt, chutnal jako pervitin

Autor: ljš - 
13. května 2013
12:43

Prezentuje se jako oběť, přitom to pravděpodobně byla právě Barbora Škrlová (38), kdo dokázal zmanipulovat desítky dospělých, inteligentních lidí k týraní dvou malých chlapců. Přestože byla možná mozkem děsivé kuřimské kauzy, od soudu odešla s nejnižším trestem. Časopis Reflex nyní odhalil její šokující deníky, ve kterých popsala proměnu dospělé Barbory v malou Aničku.

„Jak lahodně chutná bílý jogurt po 28 dnech hladovky! Tisíce chutí se rozplývá na jazyku a v celé puse. Je hodně sladký, jako by v něm byla hora šlehačky! Funguje okamžitě, jako pervitin! Vidění se zostří, do člověka jako když uhodí el. proud. Chtělo se mně úplně brečet, taková síla!," popisuje ve svých záznamech Barbora Škrlová své hladovění na zapadlé chatě v Jeseníkách, kam se před osmi lety uchýlila, aby se připravila na život v kůži dítěte.

Přestože později dokázala s přehledem sehrát naivní děcko, dobře věděla, že pouhé hladovění jí věrohodnou dětskou podobu nezajistí. „Musím něco vymyslet s tou vizáží. Oni nejsou blbí. Napřed se musí jít na konzultaci, předoper. vyšetř., kolem 1000, a zákrok kolem 25 000,“ uvažovala. Podle znaleckých posudků si nechala chirurgicky mimo jiné zmenšit prsa.

Znásilněná panna

Reflex Reflex | Reflex

Podle časopisu Reflex zmanipulovala Škrlová celou řadu lidí, kteří jí měli pomoci na cestě za splněním jejího pozemského úkolu, a vytvořila kolem sebe jakousi sektu. Co přesně mělo být jejím cílem, je však dodnes obestřeno tajemstvím. Kauza nebyla nikdy zcela objasněna.

Týrání synů Kláry Maurerové, Jakuba a Ondřeje, bylo podle vyšetřovacího spisu jen jakýmsi podivným vedlejším produktem sektářského jednání celé skupiny. Iniciováno nebo inspirováno však bylo pravděpodobně právě Barborou, která podle znalců má sadomasochistické sklony, které jsou orientovány lesbicky a pedofilně. Týrání dětí ji vzrušuje.

Škrlová o znásilňování, týrání, pálení a řezání vypovídala jako Anička. Na jejím těle se však žádné známky takových činů nenašly. Jizvy, které má, vznikly hladověním a následným nabíráním na váze, a lékařské vyšetření navíc odhalilo, že v době zatčení byla Škrlová alias Anička ještě panna.

matlafous ( 13. května 2013 17:52 )

nenormální člověk který patří do blázince s odejmutím svéprávnosti

karelhlavaty ( 13. května 2013 16:22 )

To jako vážně někoho překvapila, že se svou vizáží byla panna i po třicítce?

lillyli ( 13. května 2013 16:15 )

Tak já si myslím, že se o tom má psát..a že se naopak píše málo. Je to jediný způsob, jak upozornit na ty nepravosti, o kterých píšeš.

lillyli ( 13. května 2013 16:12 )

Je to psychopat, takže v tom bude pokračovat určitě...min. se o to pokusí.

tarot666 ( 13. května 2013 15:54 )

opravím Tě-kopnout ji přímo do retardovanýho rypáku a pak ještě justiční mafii,která rozhodla o trapném trestu

Zobrazit celou diskusi