Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Teror v hlubině: Potápěčku se pod vodou pokusil utopit další potápěč!

Havajskou potápěčku se pod vodou pokusil potopit jiný potápěč. Rene Umberger nyní volá po spravedlnosti.
Havajskou potápěčku se pod vodou pokusil potopit jiný potápěč. Rene Umberger nyní volá po spravedlnosti.  (Autor: Reuters/Reprofoto TV Hawaii News)
Autor: shp - 
15. května 2014
12:50

Havajská potápěčka zažila chvíle nepopsatelného děsu, když se k ní pod vodou přiblížil neznámý potápěč a z úst jí vytrhl přísun kyslíku. Žena říká, že nebýt jejích zkušeností bylo by už dávno po ní a žádá, aby byl podvodní agresor obviněn z pokusu o vraždu.

Rene Umberger (53) se v klidu potápěla u Havaje, když si pod vodou všimnula dvou potápěčů. Jeden z nich si ženy všimnul a okamžitě za ní vyrazil.

Rene už cítila, že jde do tuhého, a tak se začala vzdalovat, ale to už bylo pozdě. Muž chytil její přísun kyslíku a vyrval jí ho z úst.

Že se na hladinu dostala s potížemi. „Ten muž musí být neprodleně zatčen a obžalován z pokusu o vraždu,“ říká rozhořčeně Rene, která touží po spravedlnosti.

Havajskou potápěčku se pod vodou pokusil potopit jiný potápěč. Rene Umberger nyní volá po spravedlnosti.

zemeck ( 15. května 2014 15:05 )

Ty články opisují pitomci. Air supply přeložit jako přísun KYSLÍKU může jen pako, které by si mělo trochu kyslíku samo šluknout

zdrclamrdka ( 15. května 2014 15:00 )

potápěčka byla erbova arana a potapěč který ji vytrh kyslík byl vimrdan, který se jí snažil nacpat vocas do huby a vystříkat jí dutinu ústní

ikolop ( 15. května 2014 14:30 )

Článek psaný snad ne-novinářem, text hoden žákovi 1. stupně.

oldrichs ( 15. května 2014 14:08 )

Už podle tvrzení autora článku, že potápěčce někdo vytrhl přívod kyslíku, to vypadá, že se celá věc mohla stát úplně jinak.

Zobrazit celou diskusi