Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Majitel největšího penisu dal přednost vědě: Svůj úd daruje muzeu!

Autor: INT, lm - 
7. května 2014
22:31

Chtěli by ho producenti porna, ale on dal přednost vědě. Řeč je o majiteli nejdelšího penisu na světě, který navzdory štědrým nabídkám na erotické snímky uvažuje spíš o bezplatném přínosu vědě.

John Falcon je s délkou penisu neuvěřitelných 34 centimetrů oficiálně mužem s nejdelším údem na světě. Jeho chlouba v klidovém stavu měří jen o deset centimetrů méně a tak není divu, že s tím měl Američan nejednou problémy, jednou dokonce s policií.

Zájem o jeho mužství však mají především producenti pornofilmů. Jonah ale všechny nabídky zatím odmítá. Tvrdí, že to není nic pro něj. Nedávno ale přišla nabídka zcela unikátní. Muzeum penisů na Islandu by rádo jeho chloubu vystavovalo spolu s ostatními exponáty.

"Byl jsem tímto pozváním velmi potěšen, protože oceňuji snahu muzea přispět k vědeckému poznání. A bude mi ctí, když mé mužství bude po mé smrti vystaveno. Doufejme, že ho strčí mezi údy vorvaně a polárního medvěda. I když bych je velmi nerad zahanbil," přiznal s humorem Falcon pro Huffington Post.

"Jeho penis značně vylepší sbírku a bude určitě jedním z nejúchvatnějších kusů," poznamenal s radostí zakladatel a správce sbírky Islanďan Sigurður Hjartarson. Muzeum v Reykjavíku bylo založeno v roce 1997 a nyní se pyšní více než 300 exempláři 93 různých zvířat. Nejmenším kouskem je dvoumilimetrový úd křečka, největším pak bezmála dvoumetrový penis velryby.

obluda.pb ( 8. května 2014 21:50 )

Tak to by jste si měli hodně rozumět, protože Vy jste evidentně velká pí_a

jana999 ( 8. května 2014 09:23 )

a do toho lihu by si je měli naložit hned, ne až po smrti, to by se české republice ulevilo

dzery ( 8. května 2014 07:50 )

A ty ten druhej.

majojo ( 8. května 2014 05:28 )

I já souhlasím, ale vědí o tom na Islandu? Myslím, že bychom měli urychleně napsat řediteli reykjavického muzea Sigurðuru Hjartarsonovi.

maruch ( 8. května 2014 02:27 )

Absolutně největší K.okot je Kalou.s a K.ňýže

Zobrazit celou diskusi