Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Střelba na rodinné oslavě v USA: Tři mrtví, dva chlapci zápasí o život v nemocnici!

Autor: ČTK, tp - 
4. května 2014
10:05

Po střelbě ve městě Jonesboro zůstali na oslavě tři mrtví a další čtyři zranění, z toho dva v kritickém stavu. Motiv střelce není znám, jelikož se pak zřejmě zastřelil ve svém autě. Policie zjišťuje podrobnosti a zatím není jasné, jestli byl konflikt vyvolán sporem v rodině či jinými okolnostmi.

Střelec, který v sobotu v Jonesboro v americkém státu Arkansas zastřelil dva muže a třináctiletou dívku a další čtyři lidi poranil, sám podlehl střelnému zranění. Podle místní policie ještě není jasné, zda se podezřelý sám zastřelil, oznámila agentura AP.

Ten nejdříve začal střílet v domu, kde se odehrávala rodinná slavnost či shromáždění. Zabil zde jednoho muže, dívku a zranil čtyři další lidi. Ranění byli převezeni do nemocnice, dva chlapci ve věku osmi a deseti let jsou v kritickém stavu, řekl seržant Doug Formon na tiskové konferenci.

Policie byla zrovna na místě, když přišlo další hlášení o střelbě v dalším podniku, kde následně nalezla dalšího zastřeleného muže. Později upozornil policii náhodný svědek na auto stojící uprostřed silnice. Hlídka, která dorazila na místo, nalezla ve voze mrtvého podezřelého na místě řidiče.

Motiv činu policie ještě nezná, ani neví, zda mezi podezřelým a oběťmi byl nějaký vztah. Totožnost podezřelého a obětí Formon neuvedl, nejprve mají být vyrozuměni všichni příbuzní obětí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sars ( 4. května 2014 16:57 )

 USA je na dobre ceste hromadne se vystrilet....komu cest tomu cest...

namoroman ( 4. května 2014 13:38 )

Folklór. Někdo má čardáš, jiný kozáčka a v Jůesej mají masakry. Kdyby to byla normální kriminalita, tak by zastřelil jednoho člověka(možná dva). Ale tam se střílejí děti, ženy a všichni tak jak přijdou před mušku střelné zbrani. Tak nevím jak jinak to charakterizovat než slovem folklór...

Zobrazit celou diskusi