Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Známého kameramana zatkli kvůli týrání Veroniky (3): Tohle holčičce udělal!

Autor: shp - 
3. května 2014
14:48

Kameraman Lukáš (27), který je známý prací v několika slovenských televizích, byl vzat do vazební věznice. Důvodem je podezření z týrání Veroniky (3), dcery jeho přítelkyně Barbory (25). I matka dívenky skončila za mřížemi.

Nebohou Veroniku odvezli z bratislavského bytu kameramana do nemocnice její prarodiče. Těm volala v pondělí Barbara a tvrdila jim, že Lukáš holčičku týrá. Nebohá Veronika měla podlitiny po celém obličeji, vytrhané vlásky a dokonce zlomená žebra.

Je tedy jasné, že k týrání už muselo docházet delší dobu. Policisté tak vzali do vazby nejenom Lukáše, ale i Barboru, která o trýznění dcerky musela vědět.

Jenže na vině není jenom matka a trýznitel. Pohmožděnin Veroniky si museli všimnout i učitelé v mateřské školce, kterou navštěvovala, stejně jako sousedé.

montyjack123 ( 4. května 2014 06:39 )

 Serezat do bezvedomi pochcat a zapalit, nic jinyho si nezaslouzi dement jeden.

kiwi-rajkohlen ( 3. května 2014 20:20 )

 Setnout palicí katanou k.o.k.o.t jeden. listure: " Kdyby byl žena, tak dostane doživotí, jako muži mu hrozí maximálně podmínka..." co to kecáš ty pipino? Bojovnice za práva žen? Napiš obdivný dopis Sommerové. Užijte si to "holky".

lillyli ( 3. května 2014 18:55 )

Ale vždyť tam jsou...stačí si kliknout na "smrt IB" a vidíte, kde jsou a kde ne. Je jich tam otevřených dost.

zlinacek ( 3. května 2014 17:21 )

k tomu ps - Proč? no jestli jste si nevšiml, tak nikde jinde ( teda kromě aha - který vlatní taky pí. "Hašková" , se neobjevují neutále články o tomto magorovi- doufám,že ho ohviní a půjde sedět, až zčerná., Už i kvůli tomu, jaké hraje divadlo...

zlinacek ( 3. května 2014 17:18 )

Zobrazit celou diskusi