Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z rande se vyklubala lest: Muže přepadli, zbili a ukradli mu auto!

Policisté pachatele po honičce nakonec dopadli.
Policisté pachatele po honičce nakonec dopadli.  (Autor: Blesk/Policie ČR)
Autor: Jan Doležal - 
17. dubna 2014
18:45

Obrovský šok zažil mladík (24) z Příbramska. Na internetu se seznámil s dívkou (18) a domluvili se, že spolu půjdou na rande. Tam ale následovalo brutální přepadení.


Všechno začalo před pár dny večer, když dívka vylákala nic netušícího mladého muže před jednu příbramskou restauraci. Tam ho požádala, jestli by jí i s jejím známým neodvezl do nedaleké vesnice. Tam ho pozvali do domu a najednou celá událost začala mít zcela jiný spád.

Přítel dívky nejdřív předstíral, že hledá peníze, aby řidiči za odvoz zaplatil. Pak na něj ale vytáhl plynovou pistoli a požadoval po něm klíčky od auta, mobil a peněženku. Mladík se snažil domluvit, pak se pokusil pachatele odzbrojit, ale to se mu nepodařilo.

Když se chtěl zachránit skokem z okna, ozbrojenec ho praštil do hlavy. „Ihned poté mu vzal klíčky od auta, telefon, notebook a peněženku s dvěma platebními kartami. Do automobilu si pachatelé nanosili svoje věci a mezitím se mladíka chopili a vyhrožovali mu, že ho zastřelí,“ popsala průběh přepadení Monika Schindlová z příbramské policie.  Pak muže poté posadili na zadní sedadlo a odjeli s tím, že svou oběť někde na odlehlém místě vyhodí z auta ven.

To jim ale překazila policejní hlídka, když v Příbrami chtěla auto zkontrolovat. „Řidič ale sešlápl plyn, začal ujíždět a následovala zběsilá honička. V Nepomuku se jim ho podařilo zastavit. Přepadený muž skončil v nemocnici s několika zlomeninami v obličeji a otřesem mozku. Oběma pachatelům hrozí za loupež až deset let kriminálu.

Video Policisté zloděje po akční honičce dopadli! - Policie ČR
Video se připravuje ...

moiaza ( 17. dubna 2014 23:49 )

 Vida jak šikovné a mazané jsou ty Havlovy děti.

Zobrazit celou diskusi