Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejznámější český vězeň o svém dospívání: Kajínek měl sex s učitelkou!

Autor: shp - 
22. března 2014
18:13

Nejznámější český vězeň a útěkář Jiří Kajínek byl oblíbený u něžného pohlaví i v dospívání. Jak sám naznačuje ve vlastní autobiografii, která vyjde v dubnu, v jeho síti skončila i učitelka češtiny! Blesk.cz přináší další exkluzivní ukázku z chystané knihy.

Školní láska se nevyhnula ani Kajínkovi, kterému padla do oka vyučující. „Já měl na češtinu učitelku, kterou všichni nenáviděli. Neměli ji rádi. Podle mně učila češtinu naprosto perfektně, ale mě neměla ráda,“ píše ve své knize.

Po čase se ale vše změnilo. „Po pěti letech, když mi bylo 18, byla na konci léta v Heřmanově Městci vyhlášená pouť, kam se sjížděli lidi z široka daleka. Večer pak zábava pokračovala zábava v sokolovně. Paní učitelka tam tehdy byla i s manželem. Chvíli jsme si spolu povídali, pak jsme tancovali. Při tanci mě překvapila tím, že se mi začala omlouvat,“ prozradil Kajínek. Tomu se samozřejmě kajícné chování vyučující zamlouvalo.

Za chyby minulosti se mu dostatečně omluvila. „Až později prý zjistila, že se ke mně nechovala správně a dneska musí říct, že to od ní bylo strašně hloupé a že byla tehdy ještě nevyzrálou učitelkou. Začali jsme se spolu bavit jako normální lidi a já zjistil, že je prostě skvělá. Všechno jsme si vysvětlili a nakonec to skončilo tak, že...“ zaráží se Kajínek v autobiografii a dodává: „Ale to se snad tady ani nehodí říkat!“

Video Kajínek o vztahu s učitelkou - Z knihy Jiří Kajínek - Můj život bez mříží
Video se připravuje ...

Více informací z Kajínkovy autobiografie se dozvíte už v zítřejším Nedělním Blesku!

ruudazvostravy ( 23. března 2014 12:49 )

Von ten Kájýnek prey vopr.dcal y krsnú mať,ůdayně za to,že ho vipr.dla s šyšatou hlavou.

franckajagrova ( 23. března 2014 02:08 )

neumíš ctrl c plus ctrl v prostě kopírovat ? Navíc seš tak maximálně v prd..li a kdybys neměl českou klávesnici,mohl bys to celé psát bez háčků a čárek !!

a-z- ( 22. března 2014 23:28 )

Hlavně že tam máš ostatní diakritiku, brepto...

itartas ( 22. března 2014 22:59 )

itartas ( 22. března 2014 22:47 )

Nevidím důvod proč by českou bulvární veřejnost kromě Santixekauz měla zajímat četnost polucí nějakého vraha. Vrahounské memoáry by měly být speciálně umístěny v rubrice: Čtení pro zvrácené povahy!

Zobrazit celou diskusi