Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda v exotickém ráji: Smrt Evy (†62) přišla před návratem domů!

Autor: et, map, ljš - 
26. února 2014
05:00

Na stará kolena chtěli odjet dožít zpátky domů do Česka. Jenže se jim nedařilo prodat či pronajmout svůj dům. Jejich váhání tak ukončila tragická smrt. Evu (†62) v karibském ráji zastřelil místní obchodník s drogami.

Evu s partnerem Zdenkem J. (68) přepadl při cestě na skútru lupič, který si říká Generál. Haitský přistěhovalec v Dominikánské republice prodává drogy a neváhá střílet. Byla snad Eva zapletená do obchodu s narkotiky?

„Myslím si, že šlo o obyčejné loupežné přepadení. Je tam hodně chudých lidí,“ popsala Blesku jejich známá Pavlína. Tomu by nasvědčovala i krádež kabelky se 4500 korunami, doklady a klíči od domu.

Pár měl údajně na pláži pronajatý dřevěný přístřešek, kde prodával limonádu, a bohatstvím zrovna neoplýval. Čeští turisté, kteří tam s nimi přišli do styku se většinou shodují, že byli velmi milí a laskaví, ale také velmi chudí. Krom svého domu neměli nic. Ten se jim zatím nedařilo prodat ani pronajmou, a tak se návrat domů, do České republiky, nedařil. Smrt ale přišla dřív.

Smrtelné střely

Podle svědků se přepadení protáhlo. Generál totiž bojoval se zaseknutou zbraní! Podle pitvy tak Eva zemřela »jen« kvůli dvěma střelám v rameni. A bez povolení české ambasády ji přítel Zdenek nepohřbí.

„Jsme už ve spolupráci s rodinou a činíme veškeré potřebné kroky,“ řekl mluvčí ministerstva zahraničí David Fraus. Jestli se ale Zdenek s jejich pomocí dostane zpátky do Česka, komentovat odmítl.

amarize ( 26. února 2014 21:51 )

už jsi s těmi pomočenými trenýrkami trapný. Postřelit tebe, tak se nejenom pomočíš, ale i poděláš.

amarize ( 26. února 2014 21:46 )

kdyby neměla pres rameno tu kabelku, tak by se jí patrně nic nestalo. Tam lidský zivot nemá žádnou cenu.

beda888 ( 26. února 2014 11:22 )

Nuuuuu nevím, zda se na 2 rány do ramene umírá. Ani není kolem vidět krev, že by vykrvácela. Včera psali, že tam pobývali už hodně let a za tu dobu, že by měli jen přístřešek na pláži s limonádou? Je to nějaké celé divné. A smutné.

Zobrazit celou diskusi