Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Eva, která chtěla zavraždit manžela: Jsem těhotná! Žádá propuštění z vazby

Autor: ljš - 
6. června 2014
17:41

Když ji zatýkali neměla tušení, že je těhotná. Česká podnikatelka Eva (32), která je obviněná, že plánovala vraždu svého slovenského manžela, nyní právě kvůli blížícímu se porodu žádá propuštění z vazby.

Kvůli své žádosti dnes Eva stanula před soudem v Bánské Bystrici. Ten ale o jejím propuštění na svobodu zatím nerozhodl a verdikt oznámí písemně. Žena je za mřížemi už od začátku ledna letošního roku. Když do vězení nastupovala o těhotenství prý nevěděla. Za tři měsíce by podle dostupných informací měla porodit holčičku a ráda by tyto okamžiky proto prožívala na svobodě.

Češka čelí obvinění ze zvlášť závažného zločinu úkladné vraždy spáchaného ve stádiu přípravy. Motivem měla být podle vyšetřovatelů touha zmocnit se manželova majetku. To ale její rodina odmítá s tím, že jako jednatelka firmy, která vlastní několik květinářství na Slovensku i v Česku neměla o peníze nouzi. Pokud ji ale soudce shledá vinou hrozí jí až výjimečný trest.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dajdulka ( 14. srpna 2014 15:31 )

a ty mas z piva misto mozku kostku...

dagmara2 ( 7. června 2014 10:41 )

Čo bolo, to bolo.

w.mojko ( 7. června 2014 07:58 )

už viackrás som sa pýtala na význam slova "čobolové",doteraz mi ho nik neobjasnil.

w.mojko ( 7. června 2014 07:57 )

autor článku ljš- keď už píšete vlastné podstatné mená do médií,mohli by ste vedieť, žew sa neupravujú. Tiež nepíšeme Trebová, či Medziriěčie-ale Třebová a Meziříčí-tak prosím, dodržujte základy gramatiky. Banskej Bystrici, a nie Bánské

nojasne ( 7. června 2014 00:14 )

Když se rozvede, dostane polovinu jenom z toho, co získali během manželství, k tomu co měl před tím se nedostane. A pokud měli nějakou smlouvu, tak z jeho majetku nedostane nic.

Zobrazit celou diskusi