Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Eva (32), která si měla objednat vraždu manžela: Chce ven z basy!

Autor: shp - 
8. února 2014
14:20

Česká podnikatelka Eva (32), která si podle policie na Slovensku objednala vraždu svého manžela Ľudovíta, chtěla podle policie zabít další dva až tři lidi. Jedním z nich měl být domluvený vrah, další jeho spolupachatelé. Teď žena žádá o propuštění z vazby!

Vyšetřovatelé Evu obvinili z plánování vraždy až tří mužů. Jedním z nich měl být její zámožný manžel Ľudovít. Češka obvinění odmítá a požádala o propuštění z vazby. „O jejím propuštění rozhodne Nejvyšší soud v pondělí,“ řekla Andrea Dobiášová, mluvčí Policejního prezídia.

Nikdo z rodiny Evy obviněním nevěří. Podle příbuzných má Češka peněz dost. Odborník z oblasti kriminalistiky Daniel Mesenský ale prohlásil, že důvodem vražd partnerů nebývají jen peníze. „Též nevěra či to, že muž tyranizuje svoji manželku tak hodně, že je schopná ho zabít, nebo nechat zabít,“ prohlásil.

Vrah vše oznámil

Eva si vraždu objednala u kamaráda Martina. Toho poté chtěla nechat zabít i s jeho komplici. Martina zachránilo to, že se rozhodl nevraždit a vše nahlásil včas policii. Ta Češku ihned zatkla.

rucnikvolamydlo ( 8. února 2014 16:53 )

More je v lochu dilino

fotrpjotr ( 8. února 2014 16:28 )

Asi ji svrbí.

stanislavpolacek ( 8. února 2014 15:25 )

Pověsit!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání