Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž si objednal vraždu šéfa: Najatý zabiják ho udal!

Autor: psch, shp - 
30. července 2014
07:31

Z pekla štěstí měl podnikatel Petr Skála z Liberce. Z křesla majitele personální agentury ho chtěl vystrčit jednatel firmy. Objednal si proto nájemného vraha, kterému zaplatil půl milionu.

Ten si to ale rozmyslel a upozornil na to právě majitele firmy. „Stalo se to těsně před Vánoci. Najednou zazvonil zvonek, tak jsem se podíval do videotelefonu, kdo přišel, a vidím plešatého malého podsaditého člověka,“ vypráví Petr Skála, který měl být obětí nájemné vraždy.

„Tak se zeptám: Co je? A on říká, že ho poslal pan XY. Tak jsem šel otevřít a on říká: On si mě najal, abych vás zabil. Já na to, že si dělá srandu. A on říká: Ne, opravdu.“

Muž, který je cizinec, Skálovi prozradil, že neměl nejmenší chuť vraždit. Podnikatel pak vše nahlásil policii. Objednavatele vraždy, který teď sedí ve vazbě, už obžalovalo státní zastupitelství v Liberci, hrozí mu až výjimečný trest.

madr1111 ( 30. července 2014 17:44 )

 Myslím si,že i taxikáře zabil nájemný vrah,aby ubylo taxikářů a povedlo se.Hlavně v noci.A vrah běhá po svobodě.Paráda!!!

obluda.pb ( 30. července 2014 14:52 )

Dneska najít spolehlivého řemeslníka je fakt obrovský problém...

kodlofon ( 30. července 2014 13:27 )

No to vis ze jo.Ulhanej Rusak.Kde by vzal ten jednatel pul mega a dal nejakemu takovemu.Spise naopak ten podnikatel usil tuhle habaduru.Jsem zvedav jak to dopadne.Clovek ktery ma nekoho zabit a nezabije tak za nim urcite neprijde a nezaklepe na dvere dobry den mam vaz zabit hned nebo pak a nebo vubec.

abcd.adcb ( 30. července 2014 13:13 )

A proč ne? Nebylo by to poprvé.

laura35 ( 30. července 2014 11:59 )

Taky mám ten pocit,že tady něco nehraje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání