Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Eva si objednala vraždu manžela za 1,4 milionu: Napráskal ji domluvený vrah!

Autor: shp - 
30. ledna 2014
16:19

Chtěla se nadobro zbavit manžela, a tak si na jeho vraždu objednala kamaráda! Ten však Češku Evu (32) naprášil policii, která ji okamžitě zavřela do vazební věznice. Za nájemnou vraždu, za kterou měla zaplatit 1,375 milionu Kč, jí hrozí až doživotní vězení!

Zpočátku to vypadalo jako velká láska. Česká podnikatelka Eva se podle svých známých z moravské obce Strání zamilovala na první pohled. „Poznali se v cukrárně a Evě se z něho zatočila hlava. Ľudovít byl tou dobou ženatý a právě Eva měla být důvodem jeho rozvodu,“ prohlásila její kamarádka z dětství.

Eva si Ľudovíta před rokem vzala, ale o lásce rozhodně řeč být nemůže. Chladnokrevně si totiž od kamaráda Martina objednala vraždu svého chotě, za kterou nabídla v přepočtu 1,375 milionu korun. Kamaráda dokonce přivezla do vlastního domu ve slovenské obci Chocholná-Velčice, aby věděl, jak žijí a kde se manžel pohybuje. Jenže Martin si vše rozmyslel a Evu napráskal policii.

Po vraždě manžela se chtěla zbavit vraha

A dobře udělal, podle policie Eva plánovala dokonalou vraždu. Poté, co měl Martin zabít Ľudovíta, chtěla zlikvidovat i svého kamaráda. Příbuzní Evy jsou teď zdrceni. „Nebudeme se k ničemu vyjadřovat, policie případ vyšetřuje, nechme to na nich,“ prohlásil bratr zatčené.

Její známí a bývalí sousedé obvinění nevěří. „Nevěřím tomu. Celá její rodina je velmi slušná, Eva byla slušně vychovaná a nedokázala by nikomu ublížit,“ řekl pracovník na Obecním úřadu ve Strání. Jenže vše zatím vypadá jinak. Evě hrozí 25 let vězení, nebo dokonce doživotí.

setroseuros ( 31. ledna 2014 06:08 )

Je absurdni, ze za navadeni k vrazde, o kterem tu rika nejaky jeji kamarad, by mela dostat 25let az dozivoti! Taky si spys myslim, ze se na ni domluvil vycuranej manzel s kamaradem. Ji zavrou, on se s ni pak rozvede a shrabne pul jejiho majetku a neco da i tzv. udavaci! Vypada to na dokonaly plan!

catherin4 ( 30. ledna 2014 23:30 )

Nech to hlavne dobre presetria, to, ze nejaky kamarat povedal to ci ono nemusi nic znamenat. A niektori muzi vedia byt svine a mohol sa len mstit napr. za to, ze ho nechcela. Pripada mi divne aby si najskor najala vraha na manzela ktoremu mala zaplatit 50 tis. euro a potom toho vraha vlastnorucne zabijat. Ked uz si chcela zaspinit ruky krvou, preco hned nezabila sama manzela, usetrila by kopu penazi.

prokop78 ( 30. ledna 2014 21:55 )

A co presumce neviny, to asi tady novinářům nic neříká že? Jenom někoho špinit, to jim jde velice dobře.

gogo ( 30. ledna 2014 21:49 )

Něco na tom bude. Husákovy děti byly podstatně jiné. Nepracovat bylo tehdy trestné, krást bylo trestné a místo flákání se a drog byla dvouletá vojna, která z chlapců udělala muže. Zatímco dnes máme ještě třicetileté nedospělé kluky, kteří se drží máminy sukně..

moiaza ( 30. ledna 2014 20:47 )

No jo, Havlovy děti!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání