Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milionář z reality show nenastoupil do vězení: Červína hledá policie!

Autor: Eva Tušková, Saša Vetkovská - 
21. ledna 2014
05:00

Utíká před spravedlností! Už půl roku si měl milionář z reality show Vem si mě! Michal Červín (43) odpykávat trest za finanční zpronevěru 22 milionů. Jenže se nástupu do basy vyhýbá!

Na osm let do vězení měl Červín nastoupit už loni v létě. „Předseda senátu vydal devátého srpna příkaz, aby policie odsouzeného do výkonu trestu dodala,“ řekla mluvčí Městského soudu v Praze Markéta Puci.

Ale ani po půl roce stále není za mřížemi a teprve nyní po něm Police ČR pátrá. Proč se po tak dlouhé době objevil v databázi hledaných osob, nechtějí policisté komentovat. „Z taktických důvodů nebudeme tyto informace sdělovat,“ řekla Blesku tisková mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Za kopečky?

Zkrachovalý milionář je ale podle mínění svých přátel už dávno za kopečky. „Měl to už dopředu promyšlené, vsadil bych se, že se teď opaluje v Thajsku, kam hodně jezdil a má tam dobré známosti,“ odhaduje člověk z jeho okolí.

Variantou, že je Červín daleko za hranicemi, se zabývá i policie. „Kriminalisté prověřují několik verzí jeho pobytu, jak v ČR, tak v zahraničí. Nicméně policisté uvítají jakékoliv informace k jeho pohybu nebo pobytu na bezplatné tísňové lince 158,“ dodala policejní mluvčí.

ruudazvostravy ( 22. ledna 2014 16:30 )

Von se tendle Červýn yel dát za voceán votčervyt,abi prey f tom krimu noveym kámošům při pr.ckyjádě nenavočkoval AIC.

franckajagrova ( 21. ledna 2014 19:07 )

Milionář po Česku ! Vem si mě,nezbouchni mě a zdrhni ! Blb,když byl tehdy v show,o jednoho syna se nestaral,pak litoval,že má dceru s tou z show a nakonec utekl pryč za Krejčířem !

asha10 ( 21. ledna 2014 10:50 )

Ale prd,měl si vzít D.Habrmana, jenže zjistil že Habrman bydlí v lázních zvané Bohnice tak utekl.

sores ( 21. ledna 2014 10:41 )

Český bordel, místo aby byl ve vyšetřovací vazbě do té doby než půjde do basy, tak jim pláchne! Není to jediný případ kdo před trestem v Česku zdrhnul a stejně se proti tomu neudělá opatření.Ježíííš jsme to stádo tupců, vůbec se nedivím, že Česko mají vyspělé státy za cikánov. Těch pár chytrých co v Česku je, využívá blbosti hloupých. Takže dobře že z Česka zdrhnul

dzambulka ( 21. ledna 2014 10:11 )

 puvodne si mel brat me, ale ja ho odmitla

Zobrazit celou diskusi