Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Zoufalí rodiče Adélky (14) a Marušky (11) prosí o pomoc: Sestřenice spolu zmizely beze stopy!

Autor: ČT, lvi, sch, ljš - 
16. prosince 2013
14:19

Obrovský strach, bolest a zoufalství prožívají rodiče čtrnáctileté Adélky Uhlířové a její o tři roky mladší sestřenice Marušky Sémové. Dívky se včera nevrátily z procházky a mají vypnuté telefony. Viděli jste je?

"Holky, prosím vás, vraťte se. I jestli se bojíte vrátit domů, my pro vás přijedeme. Máme o vás obrovský strach, vždyť tohle si nezasloužíme nikdy," prosí v emotivním vzkazu maminka Adélky svou dceru a neteř.

Rodiče jsou zoufalí. Ani s jednou z dívek nikdy nebyly žádné problémy, a tak si nedokáží vysvětlit, co se mohlo stát.

Pátrání

S největší pravděpodobností se pohybují společně na území metropole. Naposledy byly spatřeny kolem půl sedmé večer v ulici Pšenčíkova v Praze 4 - Kamýku.

Čtrnáctiletá Adéla Uhlířová je vysoká asi 160 cm, štíhlé postavy. Má světlou pleť, delší blond vlasy a modré oči. Na sobě měla béžovou koženou bundu a úzké džíny. Jedenáctiletá Marie Sémová měří mezi 150 a 160 cm, má štíhlou postavu. Má delší vlasy obarvené na černo a hnědozelené oči. Oblečená byla do fialového kabátu s červeno-bíle olemovanými kostkami, tmavě modré džíny a světlé kotníkové boty.

Starší z dívek odešla krátce před 16. hodinou z domova v Letovské ulici v pražských Letňanech, její mladší sestřenice opustila domov v Libušské ulici v Praze 4 mezi 17.30 a 18.00. Doma obě sdělily, že se jdou projít po městě, ale neřekly kam a s kým.

Video  Rodiče Adélky prosí o pomoc  - Video Blesk - Mária Rušínová
Video se připravuje ...

Dívky nejsou problémové a netrpí ani zdravotními potížemi. Policie se přesto domnívá, že by mohly být v ohrožení. 

Jakékoli informace o obou dívkách přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně.

Video Všechno se vyřeší, neboj se, vzkazuje matka Marušky 11leté dívce - Mária Rušinová
Video se připravuje ...

pelagie ( 16. prosince 2013 17:58 )

Prý bezproblémové ... tak proč matka říká nerboj se, všechno se vyřeší ... asi to nebyly tak moc hodné holčičky, v 11 být odbarvená a zmalované jako u kolotoče je přece jenom trochu moc ....

olguska ( 16. prosince 2013 16:22 )

léčíte si komplexy, jak takhle o nich můžete psát, vždyť je vůbec neznáte, kde jsou vyzývavé, zmalované, normální holky jejich věku, určitě puberťačky, ale psát o nich jako o ......, fakt na hlavu, snad se vrátí

odetka.odetka ( 16. prosince 2013 16:17 )

Doufam, ze budou v poradku

maddie ( 16. prosince 2013 16:02 )

Prý s nimi nebyly problémy a 11letá holka má obarvený vlasy... To taky o něčem vypovídá. Nechápu, jak jí to mohli rodiče tolerovat a teď se diví. Nic zlého jim nepřeju, ale o něčem to svědčí.

aloishlodawczik ( 16. prosince 2013 15:42 )

A uz je to tady, někdo se inspiroval texty od Řezníka. Holky v mým sklepě

Zobrazit celou diskusi