Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajný pohřeb moderátora, který spáchal rituální sebevraždu: Nepozvali ani dceru!

Autor: šim - 
6. prosince 2013
12:57

Přestože se přes 14 let nestýkali, chtěli se nejbližší rozloučit s bývalým moderátorem Československé televize Bronislavem Tesaříkem (†54), který i se svou druhou ženou Alenou spáchal před měsícem rituální sebevraždu. Pohřeb však proběhl tajně a ani jeho dcera Monika (20) o něm neměla tušení.

Oba manžele, kteří zemřeli za nevyjasněných okolností v manželské posteli v prázdném bytě v centru Bratislavy obklopeni knihami s esoterickou a okultistickou tématikou, pohřbili podle slovenského deníku Plus jeden den už před týdnem. Pohřeb manželů, kteří po sobě zanechali dopis na rozloučenou, jehož obsah však policie tají, se uskutečnil za přísného utajení.

Tesaříkově první manželce ani dceři Monice, která musela policii identifikovat jeho tělo, o tom nikdo neřekl. „Jsem nesmírně překvapená. Museli ho pochovat příbuzní jeho manželky Aleny. Nepočítala jsem, že by o pohřbu říkali mně, ale že nic neřekli ani Broňově dceři, to mě zaráží,“ řekla Plusce.sk jeho exmaželka.

O ničem nevěděli ani jeho bývalí kolegové z televize. Nikdo neposlal ani parte. Podle jednoho kolegy je možné, že pohřeb zajistila Alenina sestra Yveta Beníková, díky níž se budoucí manželé kdysi seznámili.

Manželé byli pohřbeni na hřbitově Vrakuňa v Bratislavě, jejich náhrobní kámen je ve tvaru srdce. Byli pochováni do rodinné hrobky, na které jsou vytesána jména rodiny Beníkových, jak se Tesaříkova žena jmenovala za svobodna.

Jelikož se smrt odehrála za podivných okolností, rodina zřejmě nestála o velkou pozornost. Policie případ stále vyšetřuje.

strnad86 ( 6. prosince 2013 13:51 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

Zobrazit celou diskusi