Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Akademie žurnalistiky a nových médií zve na veletrh Schola Pragensis

Akademie žurnalistiky a nových médií se představí na veletrhu Schola Pragensis
Akademie žurnalistiky a nových médií se představí na veletrhu Schola Pragensis  (Autor: Ringier Axel Springer)
Autor: red - 
20. listopadu 2013
14:52

Akademie žurnalistky a nových médií vás zve na výstavu středního a vyššího odborného školství – Schola Pragensis. Veletrh vzdělávání se uskuteční ve dnech 21. – 23. 11. 2013 v Kongresovém centru Praha od 9 do 18 hodin ve čtvrtek a v pátek a od 9 do 13 hodin v sobotu. Vstupné na akci je zdarma.

Akademie žurnalistiky a nových médií bude na výstavě prezentovat svůj ojedinělý vzdělávací projekt, který je společným dílem vydavatelství Ringier Axel Springer CZ a Vyšší odborné školy a střední školy managementu, s. r. o.

Studijní program Akademie žurnalistiky a nových médií nabízí tříleté pomaturitní studium zaměřené na získání teoretických a především praktických dovedností v mediální oblasti. Studenti během svého studia prochází praxí ve špičkových titulech nejsilnějšího vydavatelství, jako jsou například Blesk, Reflex, Sport nebo Svět motorů.

Vydavatelství Ringier Axel Springer je multimediální vydavatelství s největším počtem čtenářů na českém trhu. Ringier Axel Springer CZ je jasnou jedničkou mezi deníkovými vydavateli, kde dosahuje více než 36% podílu na trhu. Na časopiseckém trhu je Ringier Axel Springer CZ na druhém místě a významný podíl dosahuje i na internetu. Ringier Axel Springer CZ je součástí švýcarsko-německé vydavatelské skupiny Ringier Axel Springer Media AG, vedoucí integrované multimediální korporace ve střední a východní Evropě.

Vyšší odborná škola a střední škola managementu, s. r. o. vznikla v roce 1992 a nabízí řadu vzdělávacích programů na úrovni úplného středního a vyššího odborného stupně. V rámci středoškolského vzdělávání škola poskytuje čtyřletý denní studijní obor Obchodní akademie. Vzdělávací programy vyšší odborné školy nabízí denní a kombinované studium v oborech: Finanční poradenství, Cestovní ruch, Aplikace výpočetní techniky, Personální řízení a již zmiňovaný obor Žurnalistika a nová média.

Více informací o Akademii žurnalistiky a nových médiích naleznete na www.akaz.cz. Pro bližší informace o vyšší odborné škole a střední škole managementu navštivte webové stránky http://www.pbvos.cz/.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi