Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka (19), která se narodila bez vaginy: Jednou možná bude mít sex!

Jacqui se narodila bez vaginy, ale doktoři věří, že jednou bude moci mít sex.
Jacqui se narodila bez vaginy, ale doktoři věří, že jednou bude moci mít sex.  (Autor: Twitter)
Autor: shp - 
16. listopadu 2013
19:06

Je to citlivá duše, která netouží po ničem jiném než po lásce. Jacqui Beck (19) se narodila kvůli vzácné vývojové poruše bez vaginy. Nadějí, že by našla toho pravého, se nevzdává. Lékaři se snaží o to, aby v budoucnu mohla mít sex.

Krásná dívka z Velké Británie nevěděla o své nemoci až do doby, než kvůli obyčejné bolesti zad navštívila v sedmnácti letech lékaře. Tomu se jen tak mezi řečí zmínila, že ještě nemenstruovala.

Nikdy nebude mít vlastní děti

Po vyšetření přišla zdrcující diagnóza. Jacqui trpí Mayer-Rokitansky-Küster-Hauserovým syndromem, vrozenou vývojovou vadou. Kvůli ní nemá dělohu, vaječníky ani vaginu. „Byla jsem si jistá, že se doktor mýlí,“ říká dnes dívka, která se věnuje zpěvu a tanci. Jenže doktor měl pravdu. I když nebude mít kvůli vzácnému syndromu nikdy moci mít děti, sex jí bude možná dopřán. V budoucnu.

Procedura je zdlouhavá a bolestivá

Lékaři se jí pomocí zařízení zvaného dilalátor snaží zakrnělou vaginu, která v jejím současném stavu prakticky neexistuje, roztáhnout do takových rozměrů, aby v budoucnu mohla mít sex. Jde o zdlouhavou a bolestivou proceduru, kterou se však dívka rozhodla podstupovat. I když na kluky dosud moc nemyslela, po opravdové lásce touží.

Zkouška pro vyvoleného

Zároveň však dodává, že chce jenom toho muže, který ji bude brát takovou, jaká je. Včetně jejího postižení. „Pokud ten dotyčný bude mít problémy s mými zdravotními potížemi, není to muž pro mě,“ říká správně krásná mladá žena. „Jsem beznadějná romantička a svůj stav vidím jako velký test charakteru svého budoucího partnera,“ uzavírá dívka. Jacqui, držíme ti palce!

Takhle dívka tančí a zpívá!:

karel_veliky ( 5. září 2014 16:10 )

Taky jsem se narodil bez vaginy a žiju. Karel

sores ( 17. listopadu 2013 11:53 )

Velmi inteligentní názor od 19ti leté dívky a hlavně má logiku, jen člověk bez IQ neví a nechápe článek.

darina1 ( 17. listopadu 2013 05:50 )

Tady jsou snad jen úchylové. A kor jestli máte děti tak

odol ( 17. listopadu 2013 04:56 )

odol ( 17. listopadu 2013 04:56 )

Zobrazit celou diskusi