Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sebevražda v přímém přenosu: Dívka (†22) se oběsila, fotku těsně před smrtí poslala na Facebook

Fotografii těsně před smrtí na Facebook umístil sama Gabriela. Fotografie po smrti unikla od policie.
Fotografii těsně před smrtí na Facebook umístil sama Gabriela. Fotografie po smrti unikla od policie.  (Autor: Facebook.com)
12. listopadu 2013
15:26

Nic nebolí tak jako zlomené srdce. Dvaadvacetiletou Gabrielu z Mexika rozchod dohnal až k sebevraždě. Oběsila se, když jí její virtuální facebooková láska na chatu oznámila, že je konec. Fotografii těsně před smrtí poslala jako vzkaz muži, kterého téměř neznala.

„Sbohem všem. Už nemám vůbec nic. Julio, miluji tě. Nikdy na to nezapomeň. Odcházím s úsměvem. Byla jsem s tebou šťastná. A rodině… Odpusťte mi to prosím. Miluji vás, Gábi,“ napsala facebooková fanatička k poslední fotografii před smrtí.  

Na šokujícím snímku má uplakaná dívka uvázaný šátek jedním koncem kolem krku a druhým koncem k trámu.

V dalších statusech na Facebooku mluví o vině a zodpovědnosti za rozchod s přítelem. Julio přitom pocházel z Ekvádoru. Poznali se na Facebooku a celý jejich vztah byl víceméně virtuální.  

sores ( 13. listopadu 2013 13:40 )

 Holka musela být těžce psychicky narušená! Normální a logicky uvažující člověk by se nikdy takto nezachoval, vždy něco takového je propojeno s psychikou.Jí mi líto není, jelikož nemyslela na své rodiče kteří jí piplali až do její plnoletosti.Chudák matka!!!

romario71 ( 13. listopadu 2013 10:00 )

To je přesně ono.Dneska děti prosedí u compu všechen volný čas.Žijou v iluzi virtuálního světa debilních her,podělanýho facebooku.Maximálně co dovedou je chlastat a hulit.Dneska je všechno jiné, třeba jako miňonky.

dametodokupy ( 13. listopadu 2013 09:26 )

A jak jako,fotku před smrtí? Jak to udělala?

cityjail ( 12. listopadu 2013 19:41 )

To bych řekl.Dnešní smradi jsou na vykur*ené Ksichtoknize závislí a nemůžou žít jinak,než že po příchodu dom zapínat kompl a během dne být onlajn na founu-jinak jsou "out".Když dneska řeknete 20ti letým,že existuje něco jinýho než debilní plky na fejsbůku,nechtějí o tom slyšet.Neznají čundry,vodu,kolo,batoh na zádech a pobyt pod stanem.Soused má syna 19 let,váží 140 kilo,u komplu sedí 10 hodin denně,u toho sežere 4 pytle chipsů a vylemtá dvoulitrovou kofolu.Řekl jsem mu,že je tlustej jako prase a že by se měj hejbat a on na to,že "přátelům" z fejsbůku to nevadí a že jich má několik set.Blbeček,ještě před třema rokama vypadal normálně.Tu husu,co si uvázala pentli vůbec nelituju,když je ochotná si to hodit kvůli týpkovi co ani nezná,tak má vymaštěno.

hulimihoukolen ( 12. listopadu 2013 17:34 )

No a?Lidi je jako s*acek..

Zobrazit celou diskusi