Že se to nemá přehánět s alkoholem, ví každý. A Elena Chernyakova se dost drsným způsobem přesvědčila i o tom, že se nemá spoléhat na kamaráda svého kamaráda. Z toho, že se zlila pod obraz, má totiž ponižující ostudu na sociálních sítích.

Elena popíjela s přáteli v americkém Chicagu, ale démon alkohol ji zmohl natolik, že se nechala přesvědčit kamarádem, aby ji odvezli do nemocnice. „Nikdy jsem nebyla v takovéto situaci, chtěla jsem jen morální podporu,“ řekla TV WLS. Jenže vypečený doktor Vinaya Puppala ji vyfotil nejenom, když opilá vytuhla, ale i když na nemocničním lůžku na pohotovosti brečela s kapačkou v ruce.

Hanlivě ji označil

„Ochranka ho požádala, aby snímky smazal, a on řekl, že tak učiní, jenže to neudělal,“ pokračuje Elena. Naopak, snímky umístil na Facebook i Instagram s hanlivými hashtagy (označení s mřížkou) jako #víno #lahev #servis # se zvrtnul. Podle nich si mohl Elenu na sociálních sítích každý najít.

Elena teď za zásah do soukromí a protrpěnou psychickou újmu požaduje od doktora 30 milionů korun a podala na něj žalobu. Kdo ví, třeba ji opilecký skandál v kariéře modelky a herečky posune dál.