Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Ta se překabátila! Soudkyně pověsila talár na hřebík a je z ní věštkyně!

Bývalá soudkyně ukázala křišťálovou kouli, kterou pořídila za 23 tisíc korun. K domu jí pomohl prý vesmír
Bývalá soudkyně ukázala křišťálovou kouli, kterou pořídila za 23 tisíc korun. K domu jí pomohl prý vesmír  (Autor: Blesk – Jitka Pecharová)
Autor: Jitka Pecharová, lmk - 
24. října 2013
12:56

Soudkyně nesoudí, ale… věští a kouzlí z energií. Tomu se říká životní veletoč. Řeč je o bývalé pardubické krajské soudkyni Jaroslavě Zuskové (61), která v sobě objevila nadpřirozené schopnosti. A to po skandálním nařčení, že vydražila dům v Ostřetíně z vlastního řízení zbankrotovaných dlužníků. Tehdy pověsila talár na hřebík.

Podle nadřízených Zusková porušila soudcovskou etiku tím, že se účastnila dražby. Za vyvolávací cenu 600 tisíc si v ní koupila dům manželů, kteří byli v jí vedeném insolvenčním řízení. Než to začal řešit kárný senát, sama rezignovala. Tvrdí ale, že nic neporušila. „Stejně bych odešla. Měla jsem jít loni v prosinci do důchodu,“ říká Zusková. Jediné, co jí snad chybí, je soudcovský plat 70 tisíc.

Aury v soudní síni

Jak nyní tvrdí, schopnost věštit a dodávat energii byla při soudcování spíše na obtíž. „Viděla jsem aury kolem účastníků jednání. Začalo mi to vadit, protože jsem viděla, kdo se bojí, je rozzlobený či chamtivý a hlavně, kdo lže. Musela jsem to záměrně potlačovat,“ vzpomíná. „Když se prováděly důkazy, často jsem vnímala, že je vše jinak. Své pocity jsem ale nemohla použít do rozsudků, protože se rozhoduje na základě důkazů,“ přiznává.

Týdně 10 návštěv

Nadpřirozenými schopnostmi se Zusková živí od jara. Používá numerologii, karty, a má i pravou křišťálovou kouli za 23 tisíc. Umí prý uzdravovat a pracuje s reiki léčebnou energií. Vedle toho pomáhá lidem s osobním oddlužením, kterému se jako soudkyně věnovala pět let. Týdně má deset návštěv.

K domu ji pomohl vesmír

Kolem domu z dražby jezdila Zusková 30 let. Když ho před třemi roky chtěla kopit, touha po něm byla tak velká, že dělala rituály s prosbou, aby na dražbu nepřišel zájemce, se kterým by musela bojovat. A hvězdy jí přály. Svědčí o tom podle ní už jen to, že kvůli nehodě dražebníka se dražba přesunula na den s magickým datem 20.10.2010. „Vesmír pak zařídil, že nepřišli vážní zájemci,“ komentuje koupi stavení, ve kterém spokojeně žije i pracuje.

rudyptak48 ( 24. října 2013 16:32 )

Já také nevím koho volit. Ani sebe bych nevolil, i kdybych měl ty nejčistější úmysly, prtože pro tohle hloupé stádo je každá rada drahá.

tarsey ( 24. října 2013 16:23 )

milá paní nebo slečno autorko, paní soudkyni jsem poznala před lety, kdy se mi svěřila se svými schopnostmi, které jí v roli soudkyně svazují. nevidím na tom nic špatného. konečně našla odvahu svoje schopnosti rozvíjet a jít svojí vlastné cestou. není důvod situaci skandalizovat.manželka bývalého tajemníka OV KSČ pro kulturu se zabývá bylinkami a kartami, ve vedlejším okrese se bývalý tajemník OV KSČ se synem zabývají úspěšně léčitelství. je potřeba, aby tisk šlapal na perka těm nahoře. je to jeden grázl vedle druhého napříč politickým spektrem. vůbec nevím, koho mám jít volit. paní Zusková rozhodně svojí činností nikomu neublížuje.

rudyptak48 ( 24. října 2013 14:33 )

Celé naše soudnictví je věštění z křišťálové koule. Výjimka potvrzuje pravidlo.

Zobrazit celou diskusi