Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soudkyně, která se v pracovně opalovala nahá, se smí vrátit do práce!

Autor: shp - 
29. dubna 2014
13:29

Sice své intimní partie ukázala celému světu, ale přesto se Enisa Bilajac, soudkyně Nejvyššího soudu Federace Bosny a Hercegoviny, může vrátit do práce! Před rokem byla kvůli tomu, že se nahá opalovala ve své pracovně zbavena funkce.

Enisa Bilajac přišla loni v květnu do práce dříve a protože svítilo sluníčko, vysvlékla se a rozvalila se nahá na stole. Jenže v protější budově ji někdo zahlédl, vytáhnul fotoaparát, soudkyni v inkriminovaný okamžik zvěčnil a poprask byl na světě.

Fotografie totiž doslova obletěly celý svět a objevily se i v předních denících. Bilajac putovala před disciplinární komisi, která ji kvůli nahému opalování zbavila funkce. „Její chování jako soudkyně bylo nepřijatelné,“ uvedl tehdy mluvčí soudu pro deník Kurir.

Jenže sesazená soudkyně to nechtěla nechat být, a tak bojovala o návrat do úřadu. Nadřízený správní orgán rozhodl v její prospěch s tím, že nechtěla záměrně poškodit soud ani svou důvěryhodnost.

pepatiso ( 29. dubna 2014 20:53 )

představte si takhle vyvaleného kalouska.

rucnikvolamydlo ( 29. dubna 2014 17:38 )

Měli by ji vyhodit, ne proto že se opalovala v pracovní době nahá, ale proto že je tak blbá a neví že se za sklem neopálí

salto ( 29. dubna 2014 15:55 )

Když se nahej sprchuju, musím do práce?

jarypadlo ( 29. dubna 2014 14:57 )

Já znám soudkyni co v pr.covní době klidně i loupila lidem invalidní důchody a sama pohrdala soudem i jménem republiky.Jana Fridrichová na Ovocném Trhu to byla,m.dala na zákony,nařízení a ejhle-nikdo nikde nepochybil a ta s.ině je počestně v důchodu místo na 25 let ve vězení!Ruka ruku v bahně myje!Holt právní stát.

nico ( 29. dubna 2014 14:42 )

tak já jsem si dodnes myslela, že se skrz zavřené okno nemůžu opálit a ejhle, blesk mě vyvedl z omylu

Zobrazit celou diskusi