Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krutý trest pro Evropany, kteří obchodovali s orgány: Na Madagaskaru je upálili!

Dva Evropany upálil dav lidí na madagaskarském ostrově Nosy Be. (Ilustrační foto)
Dva Evropany upálil dav lidí na madagaskarském ostrově Nosy Be. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
4. října 2013
08:40

Dva Evropany upálil dav lidí na madagaskarském ostrově Nosy Be. Spolu s nimi se stal obětí lynčování i jeden místí muž. Hněv davu vyvolalo nalezení mrtvého těla osmiletého chlapce! Lidé lynčované muže podezírali, že chlapce zabili, aby mohli prodat jeho orgány. Nejméně jeden ze zabitých mužů je Francouz, druhý je buď také Francouz, nebo Ital.

Ostrov Nosy Be patří mezi hlavní turistická střediska Madagaskaru, ostrova v Indickém oceánu. "Dav zabité podezíral z obchodu s orgány," řekl agentuře Reuters madagaskarský policejní náčelník Desire Johnson Rakotondratsima. "Zdá se, že se jeden z cizinců přiznal před místními obyvateli poté, co se na pláži našlo mrtvé tělo dítěte."

Dav stihl trojici zabít, než mohly dorazit bezpečnostní síly.

Francouzské ministerstvo zahraničí potvrdilo, že nejméně jeden ze zabitých byl francouzský občan. Ministerstvo varovalo svých 700 občanů na Madagaskaru, aby necestovali po zemi a ti, kdo cestu na ostrov plánují, by ji měli odložit. "Spoléháme na místní úřady, že objasní přesné okolnosti této události. Požádali jsme je o přijetí zvýšených bezpečnostních opatření na ochranu Francouzů na svém území," uvedl mluvčí ministerstva.

vonamula ( 4. října 2013 12:13 )

hele, ty Ovarova řiti, na tebe je i flusance škoda.

namoroman ( 4. října 2013 11:35 )

Obchodovat s orgány na Madagaskaru-to je teda síla!!! A jsem přesvědčen, že je to jasné!!! Presumpce neviny není třeba!!!

jana999 ( 4. října 2013 11:25 )

to přiznání mohlo být i vynucené, kdo ví, když vás někdo bude mučit, tak se přiznáte i k tomu co jste neudělali, neumím si představit k čemu by jim byl mrtví kluk, jak by mrtvolu dostali do evropy, to spíš unesou živýho kluka a postaraj se o něj až na místě? no fuj je to hrozný

namoroman ( 4. října 2013 11:10 )

Já bych je nechal zdechnout hlady

satanklaus ( 4. října 2013 10:32 )

Jelikož jsou vychlastané....

Zobrazit celou diskusi