Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena, která nabourala do zábrany před Bílým domem: Miriam (†34) trpěla poporodní depresí

Autor: ČTK, sch - 
4. října 2013
08:04

V americkém Washingtonu došlo pár dní po masakru před budovou námořnictva, k dalšímu útoku! Tentokrát se tam strhla podivná honička a následná střelba. Žena ujížděla před policisty, přičemž narazila do bariéry Bílého domu, a později při honičce dva strážce zákona zranila. Ti ji následně zastřelili. Celou dobu ale měla v autě svoji osmnáctiměsíční dceru!

Čtyřiatřicetiletá Miriam Careyová v černé toyotě nejprve odmítla zastavit na policejní výzvu a najela do bezpečnostní bariéry chránící areál Bílého domu. Poté začala před policisty ujíždět směrem k přibližně tři kilometry vzdálenému Kapitolu.

Policisté ji v jednu chvíli přinutili zastavit, když však požadovali, aby z vozu vystoupila, opět se rozjela, načež začali na vozidlo střílet. O několik stovek metrů dále se srazila s policejním autem a zranila jednoho z policistů, poté narazila do dalšího vozu. "Zranění utrpěli celkem dva policisté, oba jsou v dobrém stavu," informovala Cathy Lanierová z washingtonské policie.

Ženu zastřelili

Podle ní ženu nakonec policisté zastřelili, čímž honička skončila. Dítě poté předali lékařům, zranění prý neutrpělo. Že by se policie dopustila přehmatu, když střílela na automobil s malým dítětem uvnitř, Lanierová odmítla.

Podle televizní stanice CNN byla Careyová zřejmě neozbrojena, policie to však oficiálně nekomentovala. Jasný podle policistů nebyl motiv jejího počínání, policisté vyloučili pouze teroristický útok.

japoko ( 4. října 2013 12:39 )

Jak to má v Česku vypadat, když tu žijí totální vypatlanci - viz jahoda ticho a pepa bizon. Stejní hovada jak jejich emerický vzory. Fuj!!!

decathlonova-matka ( 4. října 2013 12:20 )

je to úplně jinak, prý vezla ukázat Obamovi jejich dceru, na kterou nechtěl platit alimenty

jahodove_ticho ( 4. října 2013 12:08 )

Podle videa musela bejt dobře mentálně vybagrovaná. Divím se, že jí nesundali už dřív brokovnicí... Prej poporodní deprese. Pche. Jasně a Breivik měl akorát větry žejo...

jany ( 4. října 2013 12:06 )

husty, ale nevidim pochybeni

bizon_pepa ( 4. října 2013 11:59 )

Nebuď pesimista. Gospodár Zeman už to začal se svými odborníky řešit.

Zobrazit celou diskusi