Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřešovaná máma 5 dětí se našla: Víme, kde se celou dobu ukrývala!

Dvouletá Jaruška se na maminku neustále ptala. O ni i o její bratry se starala teta, sestra zmizelé Ludmily, Jana Poubová a babička.
Dvouletá Jaruška se na maminku neustále ptala. O ni i o její bratry se starala teta, sestra zmizelé Ludmily, Jana Poubová a babička.  (Autor: Blesk – Jana Ulrichová a PČR)
Autor: piff, Jana Ulrichová - 
3. října 2013
18:37

Příběh ztracené matky Ludmily, která byla pohřešovaná od pátku je u konce. Matka 5 dětí se po odvysílání včerejší reportáže Televizních novin přihlásila policii.

Ludmila Janouchová (37) z Huntířova na Děčínsku se přihlásila živá a zdravá policii. Z domova odešla minulý pátek se slovy, že jde pouze vrátit vypůjčený kočárek a nakoupit. Domů se však nevrátila.

Děčínští policisté uvedli, že matka byla celou tu dobu u známých v obci Bechlejovice, kde se pravděpodobně vzpamatovávala z rozvodu a sociální situace, ve které se ocitla.

"K důvodům svého odchodu se moc vyjadřovat nechtěla. Byla pod silným tlakem, za vším zřejmě stály finanční problémy," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

O jejich pět dětí se v době její nepřítomnosti starala její sestra a matka. Žena se rozhodla vrátit až na základě reportáže odvysílané v Televizních novinách, kde ji celá rodina velice postrádala. Všichni jsou samozřejmě šťastní, že maminka 5 malých dětí je živá a zdravá.

nejkaaaa ( 7. října 2013 19:16 )

jj, něco na tom je. otázkou je, že se k nim pak chová otec s nezájmem,což je myslím ještě horší než se starat i když ne uplně ok..Hlavně až vyrostou.Poprat se s tím, že jsou to vlastně jen pošukové.

nejkaaaa ( 7. října 2013 19:13 )

Nebylo už kdysi o téhle matce tady někde na webu psáno, v souvislostí jak jí pomohli?Že něměla kde bydlet s pěti dětmi a že pije?Některé ženské mají své pohlaví i místo hlavy,protože kdyby tam měly mozek ,tak už při prvním dítěti ví,že je to dost náročně nejen finančně.Při druhém i třetím i čvrtém jim to prostě nedojde si spočítat, že všechny možné dávky co může pobrat asi nepokryjou potřeby dětí.. co dodat,jako myši rodí ,a nejspíš by je tak chtěly vychovávat, tj, vůbec.Hlava nebere. Vyrůstají z nich tak další potenciální troubíni jako to vidí u své matky.

satanklaus ( 4. října 2013 12:00 )

Tak mám pocit, že ti ňáká ženská pořádně přiťápla tvojí ješitnost a přerostlý ego Ženská není chlap aby odmítla střídavou péči z trucu. Ženská se o děti skutečně stará a příbuzenstvu je na krk nehází takže by tím nejvíc uškodila sobě kdyby to byla mrcha jak popisuješ, takže v tom nemáš logiku. Ženská je zkrátka od přírody matka a pokud fotřík stojí za howno, drží děti od něj a sama se stará i kdyby jí to mělo zničit. To je moje zkušenost se ženama co znám. Taky neznám případ (nepočítaje celebrity), že by chlap platil takový alimenty, že by z nich něco zbylo na potřeby ženy, většinou nepokryjou ani polovinu skutečnejch nákladů na děti. Že z toho některý ženský šibne a na pár dní se ztratí? Určitě věděla že děti nezůstaly sami. Taky podle všeho nešlo o nic plánovanýho, byl to zkrat. Rozhodně nešlo o promyšlený plánovaný opuštění dětí napořád jak to chlapy po rozvodu (někdy už před) běžně dělaj. Ne neznám jí, otce taky ne. Ale vycházím z toho, že 95% chlapů nemá po rozvodu žádný zájem o děti, z toho 32% se dětí rovnou zřekne nebo popřou otcovství, dalších 38% dělá problémy s alimentama. Žen co dobrovolně trvale opustí po rozvodu své děti je 0,3%.

vrtajzub ( 4. října 2013 11:09 )

a ten jej plemenný žrebec si mal naštudovať, kedy vtáka z pekáča vytiahnuť, alebo si naň natiahnuť pršiplášť. A ked už bol taký fajnšneker, tak snáť existuje pre madam antikoncepcia.

satanklaus ( 4. října 2013 11:00 )

A)matka paterčat je protěžovaná cigna pět dětí a paterčata není to samý

Zobrazit celou diskusi