Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajná svatba: Miliardář Chrenek oženil synka! Bral si televizní hvězdu

Autor: šim - 
19. září 2013
11:53

Miliardář Tomáš Chrenek, jehož majetek se odhaduje přibližně na 11,5 miliardy korun, oženil o víkendu syna Tomáše (27). Aby tajnou veselku zamaskoval, odskočil si do hlediště Davis Cupu, kam ho doprovodila i jeho manželka.

Svatba proběhla v maximálním utajení v Praze. Tomáš Chrenek ml. si během přísně tajeného obřadu vzal o dva roky starší krásnou moderátorku TV Markíza Máriu Pietrovou (29), s níž chodí již pět let.  

Nevěsta byla krásná a zářila štěstím,“ prozradil slovenskému webu Čas.sk očitý svědek, který také poskytl vzácnou fotografii rozzářené nevěsty. Mária si pro svůj velký den vybrala jednoduchou bílo róbu, dlouhé blond kadeře protkané melírem měla volně rozpuštěné na zádech a její ruku zdobil velký zlatý náramek.

Svatba se prý odehrála v nejužším kruhu rodiny. Širší okolí detaily nezná, nebo má zákaz o nich mluvit. „Mária a Tomáš si svůj velký den chtěli užít v absolutním soukromí,“ dodal zdroj.

Svatbu maskoval tenisem

O tom, že se rodina snažila svatbu svého jediného syna co nejpečlivěji utajit, svědčí fakt, že se Tomáš Chrenek starší i se svou manželkou o víkendu vypravili do O2 areny sledovat daviscupový boj českého týmu proti Argentině.

V čestné lóži sledovali zápas společně s exministrem průmyslu a obchodu Martinem Kocourkem, který proslul odklonem svého milionového majetku před manželkou. Loni z podobného místa Chrenek sledoval tenis například vedle Karla Gotta, Ivana Lendla nebo Miroslava Kalouska.

Vzal si hvězdu televize

Slovenský deník Nový Čas oslovil i samotnou nevěstu Pietrovou. Odmítla však cokoli komentovat. Je však možné, že svůj sňatek odhalí novým příjmením. Pietrová patří totiž k týmu moderátorů zpráv TV Markíza.

Tomáš Chrenek je 4. nejbohatším mužem na Slovensku. Svou kariéru začal v roce 1985 v bratislavském podniku zahraničního obchodu Kerametal. Po revoluci zbohatnul na kupónové privatizaci a se stal ředitelem Třineckých železáren, po roce pak předsedou představenstva.

Patří mu tři ateliéry na pražském Barrandově a také se snaží budovat zdravotnické impérium (sem patří pojišťovny, síť lékáren a zdravotnických zařízení). Chrenek také stojí za společností Pura Vida, která v roce 2010 koupila za 233 milionů Kč bývalý vládní zámek v Praze-Kolodějích, jenž nyní za obrovské peníze rekonstruuje. Jak Blesk před časem informoval, jen za plot kolem pozemku bude muset zaplatit 10 milionů.

K slavným milionům tento 10. nejbohatší Čech pomohl také expremiérovi Stanislavu Grossovi. Jeho akcie v hodnotě asi 20 milionů odkoupil za 100 milionů.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zdrclamrdka ( 20. září 2013 09:19 )

a dlouho to trvat nebude

todd82 ( 19. září 2013 16:30 )

Wsechny bych je znarodnil parchanty 80% tohoto naroda preziva od slozenky do slozenky a honorace se na nas zuby na netu nechutna realita teto doby je to hnus kazdey prece vi ze miliardy si normalne proste nevydelas a rozhodne ne u nas ani na slovaci wsechny ty zazobany ***y bych nechal poslat pred daw lidi aby si uzily wykopat je z tech jejich dekadentnich hnizd a nastolit spravedlnost pro vsechny bud budou bohaty vsichni anebo NIKDO!!!! *** !!!!

kov3 ( 19. září 2013 15:56 )

A samozrejme k majetku prisiel poctivou tvrdou pracou....

zqihajin ( 19. září 2013 14:10 )

A víte jak žena udělá ze svého manžela milionáře? Vezme si miliardáře.

wimr ( 19. září 2013 12:21 )

Nevěsta byla krásná a zářila štěstím, když si jen na chvilku pomyslela jak bude rozfofrovávat tchánovo nakradený milýjardy

Zobrazit celou diskusi