Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Neúspešný kandidát Fischer: Dluhy zaplatí rodinný přítel!

Dluhy Jana Fischera prý zaplatí rodinný přítel Tamir Winterstein
Dluhy Jana Fischera prý zaplatí rodinný přítel Tamir Winterstein  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: ČTK, kla - 
22. února 2013
09:33

Kdo vytáhne Jana Fischera z nesnází? Mnohamilionové dluhy z prezidentské kampaně uhradí nakonec za neúspěšného kandidáta Jana Fischera jeho rodinný přítel! Pražský podnikatel Tamir Winterstein.

Nejen že Jan Fischer nepostoupil ani do druhého kola prezidentské volby, navíc si nadělal dluhy ve výši až 8 milionů. Lehké spaní kvůli nim rozhodně neměl, zvlášť když hlavní sponzor, miliardář Tomáš Chrenek, který na Fischerovu kampaň dal údajně 15 milionů, dalšími penězi odmítl přispět.

Nakonec to ale přece jen vypadá, že nesnázím je konec. Pomoci by mu totiž měl rodinný přítel, pražský podnikatel Tamir Winterstein.  

"S panem Wintersteinem se velmi dobře známe, o problémech s dluhem jsme spolu samozřejmě mluvili. A dohodli jsme se, že se ujme práce na jeho umoření," uvedl Fischer.

Pražský developer izraelského původu Winterstein je zcela přitom novým sponzorem bývalého premiéra. Spoluvlastní společnost Lighthouse Group, která v Praze staví administrativní paláce a stovky nových bytů. Vybudovala též libeňskou Galerii Harfa a podílela se na projektu Prague Marina v Praze-Holešovicích, komplexu, který v minulém roce nechvalně proslul narušenou statikou.

rudyptak48 ( 22. února 2013 17:25 )

I ty jeden nacisto, ty ses určitě díval na propagandistický film 3.říše Věčný žid 1940. Je to přesný popis, který uvádí tento film.

milisch ( 22. února 2013 14:30 )

Vzhledem k nacisticke prislusnosti rodicu mych rodicu nemuzu byt zidovka. A nikdo nedelame nic zadarmo, ani ja. Jsem ted mezi ted nimi, pac se mam tady jak prasatko v zite. Napsala jsem svuj nazor na tuto komunitu, kterou jsem poznala jaksi osobne. Pokud ty mas jiny nazor, tak mi neber ten muj. Ja zas nenavidim negry a arabace, a ti zas trebas nevadi tobe.

bome ( 22. února 2013 14:20 )

A ty si myslis, ze se jako zmenili?? Naivko, naivni...

bome ( 22. února 2013 14:18 )

Jestli zijes v komunite s zidy tak jsi zidovka. Jestli jen zijes vedle nich, tak jsi hloupa, protoze oni nikdy nedelaji nic zadarmo nebo nazdarbuh. Ano oni se tvari ze jsou hodni,ale opak je pravdou. A neuc me je znat, tady co ziju jich je nejvice na svete.

bome ( 22. února 2013 14:13 )

Odvezl jsem do Klokanka detske obleceni, pouze znackove (Hilfiger, GAP) a hracky po dceri, prevazne dovezene z USA.Dva pytle a oni me rekli, ze to nechteji, ze to musi byt roztridene a ze se v tom nebudou hrabat. Vse bylo minimalne nosene a hracky jako nove, takze na ne priste s.ru!!!!Jinak souhlas, koupil jeho pohledavky a bude ho drzet leta pod krkem, je vice nez jasne ze mu Zeman zajisti nejaky jop, takze se najde prilezitost, jak se odvdecit. On pan Fischer ma uz o budoucnosti jasno..

Zobrazit celou diskusi