Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další napadení v pražské MHD: Mladíci brutálně mlátí do cestujících!

Agresor napadá ostatní cestující. Ti se mu pomalu ani nebrání.
Agresor napadá ostatní cestující. Ti se mu pomalu ani nebrání.  (Autor: Reprofoto YouTube.com)
Autor: INT, lm - 
18. září 2013
18:35

Pražská MHD není zdaleka tak bezpečná, jak by se mohlo zdát. Čas od času tu dají průchod svým emocím agresivní cestující. Po insidentu s nevybíravě nadávající a plivající Julií s již legendární hláškou "Mám právo sedět" se mezi lidmi začalo šířit nové video. A to značně brutální! Dvojice mladíků na něm bez zjevného důvodu napadá cestující... Podívejte se na "pěsti ve tmě" a kopance ve stylu kung-fu!

Video sice nezachycuje začátek celého sporu, ústřední postavou je ale mladík v pruhovaném svetru, který spolu se svým kamarádem v červené bundě napadá cestující a nešetří přitom sprostými slovy. Napadeným a některým dalším cestujícím v obavě o vlastní bezpečnost nezbylo nic jiného než opustit metro, agresoři byli totiž k nezastavení. Není to ale zdaleka jediný případ podobné agrese v pražské městské hromadné dopravě...

Slávističtí fanoušci před rokem surově zbili Sparťany

Cesta příznivců Slavie z utkání před rokem měla nechutnou dohru. Ve stanici metra Staroměstská se porvali s fanoušky Sparty, z nichž jeden skončil v nemocnici. Útok byl velmi brutální. Přestože oba muži už leželi nehybně na zemi, útočníci se k nim opakovaně vraceli, kopali do nich, bili je pěstmi, šlapali na ně a tahali je po zemi. Obvodní soud pro Prahu 1 uložil šestici násilníků tříletou podmínku a zákaz vstupu na utkání klubu v rozmezí tří až deseti let.

Mám právo sedět

Zatím posledním hitem internetu z MHD se pak stalo neuvěřitelné video, na němž jsou nejprve slyšet jen hlasité výkřiky "Mám právo sedět". A komentáře lidí, kteří ho sdílejí, nejsou vůči hlavní aktérce rozhodně lichotivé. Julia v metru nadávala a vykřikovala na nebohou ženu nadávky jako ku*vo, sv*ně tlustá nebo běž do prd*le. Cestující se provinila tím, že si na sedačku položila kufr... Julie se nechtěla smířit s tím, že bude stát. A došlo i na násilnosti - plivance a facky!

jooky ( 23. září 2013 12:51 )

http://www.youtube.com/watch?v=_m4WI2ySEek tady je ten zmlácenej borec normálně!!!

jezibababa ( 19. září 2013 12:20 )

Nedovedete pochopit nadsázku? A bylo snad málo případů, kdy se někdo zastal napadeného či byl sám napaden a nakonec to mělo soudní dohru pro tzv. nepřiměřenou obranu?

nakato ( 19. září 2013 09:35 )

Souhlasím...můj manžel je ze mě nešťastný - bojí se, že mi jednou někdo nabije, ale když vidím něco takového, zatmí se mi a nemůžu si pomoct. Naposledy jsem viděla cikána, jak se na eskalátorech hrabe paní v batohu, přestože jsem měla cestu na druhou stranu, šla jsem tam-cikán mě zkoušel nakopnout, řval, že mě zabije a další keci, když jsem mu řekla tak pojď ty srá.i zarazil se a utekl-bylo to na IPáku v Praze ve 2 odpoledne, lidí mraky, chlapi kolem nás a samozřejmě nikdo nic-až pak mi došlo, co se mohlo stát, ale v tu chvíli prostě nepřemýšlím. K Vánocům jsem dostala el.obušek, ale nenosím ho, což manžela hrozně štve, ale jak to mám zmáčknout, začnu se klepat a nedám to...jiné by to ale asi bylo, když by fakt šlo o život-asi ho začnu nosit . Můj známý dostal podmínku, jelikož je prof.boxer a v hospodě na něj začali machrovat 3 týpci, říkal jim, kluci nemůžu se s váma prát něco vám udělám-2 rány vydržel a po další instinktivně 1 vrátil a týpkovi rozdrtil čelist-byla to prý nepřiměřená obrana. Ale čím si pomůžeme, když budeme ticho, sklápět oči a dělat že je to v pohodě? Mějte se hezky. K.

mrtvejkomunista ( 19. září 2013 09:24 )

lillyli ( 19. září 2013 08:39 )

Četla jsem rozhovor s člověkem, který bránil svou těhotnou manželku, protože ji napadli squateři. Byl za to odsouzený, neboť se ukázalo, že mezi nimi byla i pozdější velmi známá politička Kateřina "biomasa" Jacques. Její strýček, pan Dienstbier to u soudu takto zaonačil...biomasa zaútočila na paní nějakou násadou nebo holí.

Zobrazit celou diskusi