Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neuvěřitelné video bitky v metru: Žena plive na cestující a nadává jim

Šílená žena napadala v metru své spolucestující
Šílená žena napadala v metru své spolucestující  (Autor: youtube.com)
Autor: ljš - 
16. září 2013
21:31

Tohle by neměly vidět děti, ani slabší povahy! Ti, kteří byli šílené scény, kterou v pražském metru spáchala starší žena, svědky, se z toho jen tak nevzpamatují.

Neuvěřitelné video, na němž jsou nejprve slyšet jen hlasité výkřiky "Mám právo sedět", se stalo hitem internetu. A komentáře lidí, kteří ho sdílejí, nejsou vůči hlavní aktérce rozhodně lichotivé.

Ostatně ani ona sama osazenstvo vagónu metra nijak nešetřila. Nejenže svým spolucestujícím sprostě nadávala, ponižovala je, ale na jednu paní dokonce plivla.

Zatímco přítomní pánové vše zkoprněle sledovali, žena neváhala a agresivní cestující vlepila facku. A to všechno kvůli kufru jedné drobné postarší spolucestující, který agresorce překážel k tomu, aby si sedla.

Co všechno padlo?

Délka videa: 4:24 minuty

Facka 1x

Strkance, tahání za vlasy 2x

Plivanec 2x

Svině (v různých obměnách) 16x

Ku*va (v různých obměnách) 20x

Ta ku*va mě napadla! 6x

Ta svině tady měla měla kufr! 5x

Ty tlustá svině! 4x

Běž do p*dele! 3x

Já mám právo sedět! 3x

Čůzo tlustá svinská! 2x

Pohotový cestující celou potyčku natočil na video. Záběry jsou ale plné vulgarismů, a neměly by je proto vidět děti.

Poznáváte agresivní ženu ze záběrů? Pokud ano, kontaktujte nás na emailové adrese tip@blesk.cz.

sinuhet069 ( 18. září 2013 12:41 )

Paní byla sice poněkud drsná. Na druhou stranu kdyby si každý z nás dokázal takhle nekompromisně prosazovat svá práva, politici a státní úředníci by si z nás nemohli dělat takovou srandu jak je dnes obvyklé. Mimochodem , lidi co si vedle sebe posadí své zavazadlo v plném autobusu jsou v podstatě daleko bezohlednější ke svému okolí než dotyčná psychicky labilní osoba.

destrruct ( 17. září 2013 23:04 )

Nepoznat srbštinu od ruštiny, to je ale fakt docela trapas, když už machruješ. A má pravdu, ty cestující buď měli rázně zakročit a nebo držet hubu. Češi na tohle prostě nemaj, jsou slabí. Jediný co tam dokázali bylo běhat s igelitkou za řidičem a nebo ji chytnout za vlasy až když byla zády k nim. Ubohost.

destrruct ( 17. září 2013 23:02 )

Přesně. Vidláci tam jen stojej a dovolávaj se řidiče a policie. Nedokážou ani to, jen když byli v přesile, tak se do ní pustili. Ta ženská na nebohou Julinku zaútočila až když k ní byla zády, jinak se ji bála. Největší nuly tam jsou cestující. A nejvíc můj oblíbenec - lofas v sandálích a igelitkou

destrruct ( 17. září 2013 23:00 )

Ale prosím tě, nezmohla by ses na nic. Jen tu machruješ na netu a stála bys tam jako trubka jako ty ostatní vidláci a připojila se, až bys viděla, že jsi v přesile. Slabí Češi

destrruct ( 17. září 2013 22:59 )

Pohoršovat děti Tady to je větší show než to video samotný

Zobrazit celou diskusi