Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Julie z metra je postrachem všech rautů: Schovejte jídlo!

Autor: shp - 
17. září 2013
18:24

V metru pořvává jako labilní hysterka, plive na všechny kolem a nadává vulgárně jako dlaždič. Julie, která se přes noc stala hvězdou internetu kvůli svému psychopatickému chování na videu, je ale známou firmou na rautech. Na ty pořádá pravidelné nálety, protože je tam jídlo zdarma.

„Mám právo sedět,“ je hláška, která z psychopatické Julie udělala okamžitou hvězdu českého internetu. Ale v tom negativním slova smyslu. Nad agresivním chováním postarší ženy se pozastavují všichni. Špatné zkušenosti s ní má mnoho lidí, kteří někdy pořádali raut.

Nálet na rauty

Julie je totiž podle všeho známá firma, která se vetře všude, kde z toho kápne něco na zub. Takto se propašovala i na akci Banjo Bandu Ivana Mládka. Tam na ni narazila blogerka Olga Path, která si ji vyfotila a zažila s ní nezapomenutelný rozhovor.

Za fotku dostanete hodně peněz

„Za tuhle fotku se mnou, jestli ji dáte do médií, tak požadujte fakt hodně peněz! Nenechte se ošidit, slečno! Za fotku, kde je Julinka, můžete mít tolik peněz, že si budete moct pořídit kozačky z hadí kůže,“ halasila paní Julie.

Je to ona, nebo ne?

Blesk.cz má k dispozici i 11 let starou fotku, na které je z kavárny u Zvonu vyváděna žena, která je velmi Julii podobná. Že by už tehdy pořádala nálety na rauty? Julia se na ně prý dostávala i díky tvrzení, že je někdejší milenkou Pavla Landovského. Uf, to je síla!

dfghjk ( 18. září 2013 12:38 )

Nechci ti radit, ale možná bys měl brát bulvár více s rezervou.

dfghjk ( 18. září 2013 12:35 )

To je teda gool, ať vyžírá Julča rauty jakkoliv, novinářům, kteří je vyžírají taky a za "odměnu" pošpiní, pomluví nebo zesměšní lidi, s kterýma se tam setkali viz např. různé fotky v Blesku typu "hleďte co nám at či ona celebrita ukázala", nesahá Julča ani po kotníky.

rbwtrnava ( 17. září 2013 22:09 )

vyzera ako zena, ktora vie co chce

avina ( 17. září 2013 20:32 )

Mi se líbí její ......Reportéři dostali také své...Legrace...

alferklin ( 17. září 2013 19:08 )

můj názor je že tahle pí?a je na důchodě z hlavou,kdo sni bydlí to nechápu, a Ivan Vyskočil si vzal krávu z ***istánu. vyrostla na jeho známostech.ne na slávě.svým způsobem ho lituju ale tuhle sousedku nepřeju ani Kalouskovi

Zobrazit celou diskusi