Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Znásilnili a zabili indickou studentku: Dostali trest smrti!

Autor: ČTK, ljš - 
13. září 2013
11:31

Smrt za smrt! Tak se postavili indické soudy k případu znásilněné a zavražděné indické studentky, který sledoval celý svět. Její trýznitelé a vrazi budou popraveni.

Trest smrti dnes soud v Indii udělil čtyřem mužům usvědčeným z hromadného znásilnění a vraždy studentky v autobusu v indické metropoli Dillí.

Šestice útočníků loni v prosinci vlákala mladou ženu i s jejím přítelem do autobusu. Ženu skoro hodinu v jedoucím vozidle brutálně znásilňovali, muže krutě zbili a pak oba nahé vyhodili na silnici. Studentka po dvou týdnech utrpěným zraněním podlehla.

Nejmladšího z útočníků, kterému bylo v době činu 17 let, v srpnu soud pro nezletilé odsoudil k tříletému trestu odnětí svobody. Šlo o maximální možný trest, který vzhledem k věku obžalovaného připouštěl zákon.

Šestý muž, řidič autobusu a údajný vůdce gangu, byl v březnu nalezen v cele mrtvý. Údajně spáchal sebevraždu.

Hromadné znásilnění třiadvacetileté studentky a její následná smrt otřásly indickou společností a vyvolaly celonárodní diskusi o zacházení se ženami v Indii.

japos22 ( 13. září 2013 21:20 )

hejhej ( 13. září 2013 14:12 )

Nic jiné než trest smrti si úchylacké hovada nezasluhují.

horstfuxteleshop ( 13. září 2013 13:10 )

nevím proč do článku o politováníhodné události pleteš politiku ty cipe

horstfuxteleshop ( 13. září 2013 13:08 )

je to hrozný to máš pravdu, ale můžou za to taky úřady, kdyby postavily a povolily hodně nevěstinců a bordelů aby si ty volové mohli hodit hrbem kdy je napadne, hodně by se tím vyřešilo, k.urvy by mohli nakupovat v okolních státech docela levně a vydělali by na tom všichni

sores ( 13. září 2013 12:34 )

Ať žije Dillí takhle se trestá brutální znásilnění, pěkně trest smrti a všem čtyřem. To jim to š.oustání stálo za to? Někteří mužský fakt přemýšlí pouze chtíčem, co to mají za IQ-žádné! Nechápu myšlení těch zrůd,jak se mohl každý z nich ukájet na zmrzačené krvácející polomrtvé oběti,proboha! Chlapský HNUS!

Zobrazit celou diskusi