Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž spatřil svou manželku poprvé omámen narkózou: Jsi modelka? ptal se

Jason omámený narkózou nepoznal Candice, se kterou je ženatý již šest let
Jason omámený narkózou nepoznal Candice, se kterou je ženatý již šest let  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
11. září 2013
05:29

Být stále zamilovaný po několikaletém manželství je skutečný výkon, ale ještě větší je se zamilovat znovu poprvé. I když to zní nemožně, přesně to se povedlo Američanovi Jasonu Mortensenovi. Když se probral po operaci pod vlivem narkózy se jí roztomile tázal: „Jsi modelka?“

Nic není krásnějšího než láska na první pohled. I když je to láska na první pohled již podruhé. Jason Mortensen z amerického Utahu podstoupil operaci kýly. Když se na pooperačním lůžku probouzel a ještě pod vlivem sedativ přicházel k sobě, nepoznal vlastní krásnou manželku. Ta si jeho roztomilou reakci nahrála na video.

Jsi nejkrásnější žena, kterou jsem kdy viděl

To se stalo na portálu youtube.com okamžitým hitem, který si již pustily statisíce lidí. Zmatený Jason se nic netušící Candice začal ptát: „Poslal tě doktor? Ty jsi potěšení pro mé oči. Jsi nejkrásnější žena, kterou jsem kdy viděl,“ spustil poblouzněný manžel sérii lichotek.

Jsem tvoje manželka

Nakonec se ženy, se kterou je již šest let ženatý, zeptal: „Jsi modelka? Kdo Jsi? Jak se jmenuješ?“ Odpověď mu vyrazila dech. „Jsem tvoje manželka,“ chichotala se Candice, která oddaně byla po operaci u lůžka svého chotě. Láska je krásná.

Zobrazit celou diskusi