Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Za internetový kiks dva roky vězení? Žena z Chebu dala na internet nahé fotky!

Ženě z Chebu, která umístila na facebook nahé fotky své kamarádky, hrozí vězení. (Ilustrační foto)
Ženě z Chebu, která umístila na facebook nahé fotky své kamarádky, hrozí vězení. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: sch - 
5. září 2013
23:31

Člověk by se až divil, za co všechno může skončit ve vězení. O tenkém ledu se přesvědčila žena z Chebu. Na sociální síť umístila nahé fotky a teď jí za to hrozí dva roky vězení!

Dost překvapená mohla být čtyřicetiletá žena z Chebu, která na internet nahrála nahé fotografie svojí známé s hanlivým komentářem. Facebook sice nahé fotky rovnou maže a blokuje profily, i tak si ale žena vysloužila od policie obvinění.

Za porušení soukromí a ohrožení společenského statutu hrozí ženě až dva roky vězení. Pirátka s fotografiemi totiž nakládala bez souhlasu poškozené, informoval server tn.cz. A tím zároveň porušila i autorská práva.

Pozor!

A nasnadě je tedy upozornění pro všechny internetové uživatele: Než cokoliv nahrajete na internet, ujistěte se, že to není závadné a nikoho to nepoškodí. Jinak riskujete vězení jako čtyřicetiletá žena z Chebu. Nebo minimálně nějaký postih, v nejlepším případě skončíte se smazaným profilem!

itartas ( 6. září 2013 10:05 )

Prosím vás, když není vůle tak není ani cesta ...soud to spláchne.

japos22 ( 6. září 2013 01:19 )

To už je lepší brát úplatky

miroslav ( 6. září 2013 01:18 )

Je to pí.a

Zobrazit celou diskusi