Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozpálená kočka tancovala, až vzplála! Buď vám bude trapně, nebo se počůráte smíchy!

A dívka získává medaili za největší nemehlo měsíce září!
A dívka získává medaili za největší nemehlo měsíce září!  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: sch - 
6. září 2013
15:57

Trapas nad všechny trapasy! Možná jenom málo chybělo a celý doslova rozžhavený taneček mohl skončit obrovským neštěstím. Tanečnice se zrovna oddávala vášnivým kreacím, když se zřítila na stůl a začala hořet!

Opravdu romantické prostředí – lahev whiskey, poloprázdný panák, pár zapálených svíček, kabelka na klice dveří. Takhle nějak vypadá scéna, ve které se rozhodne mladá tanečnice ukázat, co v ní je.

Chvilku se natřásá a ukazuje, jak to umí se svým zadečkem, po nějaké chvíli ale dává nahlas muziku a opravdu je připravená to rozpálit. Udělá stojku, opře se o dveře a kroutí zadečkem, že by jí to mohla závidět i Alicia Keys, autorka příznačného songu Girl on Fire.

Jenže na rozdíl od tanečnice z videa Alicia Keys o rozpálené dívce jenom zpívá. Na druhé straně dívka na videu přímo hoří. Ze scénky se vám buď zježí chlupy, jak vám za ní bude trapně, anebo se rozesmějete, že budete mít co dělat, abyste se nepočůrali!

Sexy tanec se můžete naučit taky, je to jednoduché

A tady je zmiňovaný song od známé zpěvačky. Zkuste porovnat :-)

megalangusta ( 10. listopadu 2013 01:34 )

trošku ste zaspali, je to fake Jimmyho Kimmela tady máte vysvětlení http://www.loupak.cz/video/ze-sveta/17046-zhavy-tanecek-nejvetsi-internetovy-podvod

petr3007 ( 9. listopadu 2013 18:48 )

Asi jsem prisel pozde, pise to ze to video neexistuje

zdrclamrdka ( 6. září 2013 20:02 )

prostě jak se píše nahoře, byla to pí ča

zdrclamrdka ( 6. září 2013 20:01 )

doufám že shořela ta *** i s tou druhou krávou co vešla

abvydavatelstvi ( 6. září 2013 19:34 )

Me by spíš zajímalo jak to dopadlo ..... Jinak trapné ...... co tam vyvadi nemá s tancem nic společného ..... a zajímalo by me jak dopadl požár .... jenom řvala a a Koukala na oheň ..... místo aby hasili..... to je děs......

Zobrazit celou diskusi