Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hon na plyšového králíčka: Třicet tisíc lidí pomáhalo holčičce nalézt její hračku!

Autor: INT, lm - 
31. srpna 2013
15:50

Začátek tohoto případu není až tak neobvyklý. 2,5letá Maddie z anglického Aylesbury ztratila svého nejlepšího kamaráda - otrhaného plyšového králíčka, bez kterého nemohla spát. Díky neuvěřitelné solidaritě skoro třiceti tisíc lidí na sociální síti se ale opět shledali.

Maddie byla s rodiči na pláži, když se jí její králíček ztratil. I když po jejím nejlepším kamarádovi zuřivě pátrali, plyšák nebyl k nalezení. Netřeba zmiňovat, že holčička ztrátu svého příteli nejednou obrečela.

Plyšák a jeho majitelka měly ale štěstí. Na hračku narazila matka šesti dětí, které hned bylo jasné, že někomu bude velmi scházet. Obrátila se tedy na přátele na Facebooku.

"Tento ošuntělý a očividně velmi milovaný chlapík byl nalezen smutný na pláži. Zatím je s námi, dokud nenajdeme rodinu, které patří. Prosím sdílejte tuto fotografii a pomozte mi ho dostat k osobě, která ho miluje a mazlí se s ním a bezpochyby jí velmi chybí," připsala Deborah. Prosba měla velký ohlas. Fotografii sdílelo skoro třicet tisíc lidí a i díky tomu se nalezenec během týdne dostal ke své smutné majitelce.

Malá Maddie měla ohromnou radost. Její rodiče následně také, protože bez něj dcerka nemohla spát. "To, co Deborah udělala bylo velmi milé. Mnoho lidí by se tím ani neobtěžovalo a proto jsme jí velmi vděční," řekl tatínek.

zirafa ( 1. září 2013 19:29 )

kukuku: kolik ti je, že píšeš takové bláboly?! Tys neměl zamilovanou hračku? V tom případě jsi k politování, protože asi nejsi schopen milovat nic a nikoho......

zirafa ( 1. září 2013 19:26 )

fortin, úplně tvému dospělému dítěti rozumím..... moji synové, oba kolem 30 mají schovaného ušmudlaného mončičáka, otlučená autíčka, svazky Čtyřlístků a hromadu dalších věcí z dětství.... a já sama jsem taky mojí mamce "vyčetla", že mi vyhodila medvídka s jedním okem, s kterým jsem si jako holka hrála.....

zirafa ( 1. září 2013 19:20 )

anka:

Shelby16 ( 1. září 2013 04:31 )

To je poprvé, co slyším, že Facebook posloužil dobré věci... Většinou to je naopak.

deratizator ( 1. září 2013 02:24 )

jj

Zobrazit celou diskusi