Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vražda miminka přímo v kočárku: Zabila ho matka, nebo lupiči?

Autor: shp - 
19. srpna 2013
14:23

Mrtvého ho držela v náručí, plakala a tvrdila, že jí syna zastřelili dva mladí černoši. Obhajoba však tvrdí, že si Sherry West vše vymyslela a dítě (†1) zastřelila sama. Prý kvůli jeho vysoké pojistce.

Uplakaná West z americké Georgie policistům vypověděla, že byla se svým teprve ročním synkem Antoniem Santiagem (†1), kterého před sebou tlačila v kočárku, na procházce, když v tom k ní přiběhli dva nezletilí černoši, kteří po ní chtěli peníze.

Verze 1: Zastřelil ho lupič

Jenže West u sebe žádné peníze neměla, a tak starší z mladíků De’Marquis Elkins (18) prý vytáhl zbraň a řekl: „Dej mi peníze, nebo zastřelím tvé dítě!“ Poté miminko střelil přímo mezi oči. Antonio byl na místě mrtvý a oba zloději byli zadrženi policií.

Verze 2: Zabila ho matka kvůli penězům

Obhajoba Elkinse, který pochází z kriminální rodiny, však tvrdí, že si West přepadení vymyslela. Syna podle ní zabila, protože měl vysokou pojistku a matka chtěla rychle peníze získat. Dokáže ale matka tohle svému dítěti udělat?

Trestu smrti se vyhne

I kdyby však byl za vraždu Elkins odsouzen, nehrozí mu trest smrti. V době vraždy dítěte mu totiž nebylo osmnáct let. Jeho komplic je přitom starý teprve 14 let!

e.44 ( 19. srpna 2013 18:56 )

Snad jenom totální debil nebo lůzr dítě nepojistí. Vždyť v případě úrazu a nedej bože s trvalými následky je na léčbu a péči každá koruna dobrá. A tak je logické, že se člověk snaží sjednat pojistku co nejvýhodnější a ty většinou zahrnují i jako pojistnou událost smrt dítěte, ale až něco takového si při sjednávání pojistky člověk skutečně nepřipouští. Verze, že dítě zabila matka mi přijde jako šílený zoufalý pokus advokátky těch opic, jak je z toho dostat, jelikož žádnou jinou uvěřitelnější verzi dohromady nedá.

oliiiii3 ( 19. srpna 2013 17:43 )

Tak tomu taky nerozumim, kdo to miminko teda zastrelil.

marie60 ( 19. srpna 2013 16:17 )

Tak, kdo to mimčo vlastně zastřelil ?

scaramonte ( 19. srpna 2013 15:33 )

Všichni přede mnou mají částečně pravdu! V případě že na tom participovala, tak zrušit takovou pojistku musí být samozřejmostí! Který kapitalistický hovado pojistí haranta? Naopak to chápu - ztráta živitelů v podobě rodičů má pro sirotka smysl. ale čím do domácnosti přispíval ten capArt, že? Ty negry popravit všechny tak jako tak - co nespáchali dosud, určitě ještě spáchaj!

kukuku ( 19. srpna 2013 15:33 )

Zapomněla ses zeptat, v kterém filmu ten zastřelený hrál.

Zobrazit celou diskusi