Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zavraždila své tři děti: Zhubla jsem díky dietě, tvrdila sousedům po porodu

Autor: op, ljš - 
27. července 2013
05:00

Své tři děti připravila o život a myslela si, že jí to projde. Když se sousedé podivovali nad tím, kam zmizelo její břicho, bezostyšně jim tvrdila, že zhubla díky dietě.

Michaela H. (30) nedala svým dětem naději na život. Mohla je umístit do babyboxu, dát k adopci, možností měla více. Letos v květnu podle policie zavraždila své třetí dítě a ukryla je k už mrtvým dvojčatům do sklepa.

Jedna ze sousedek deníku Aha! vysvětlila, proč neměli na případná těhotenství žádné podezření. Když se divili, jak zhubla břicho, které měla ještě v květnu, řekla: „Moc nejím a držím dietu!“ V tu dobu už ale měla na svědomí životy tří dětí.

Obyvatelé Vlasatic, kde k vraždám došlo, jsou tragédií otřeseni. „Řeší se to všude: mezi sousedy, v obchodě i v hospodě. Řada lidí by to totiž do paní H. neřekla, že je něčeho takového schopná. Na první pohled to vždy byla hodná ženská, navíc dobrá máma,“ přiznala jedna z místních.

vary ( 28. července 2013 11:27 )

Okamžitě pověsit i s tim jejim starym.

veronikaparmska ( 27. července 2013 17:02 )

Hoj! Letos koluje po internetu revoluční metoda výdělku peněz, jak pro ženy, tak pro pány. Sama si takto vydělávám už od května a fakt mě to nadchlo!! Stamiliony tím nevydělám, ale i tak, dokud můžu, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček. Píše o tom na Peterblog.wz.sk

neskafe ( 27. července 2013 08:56 )

Snacha té sousedky, která s reportérem Blesku mluvila. Taktéž jsem nad tím musela chvíli přemýšlet.

manizna ( 27. července 2013 07:37 )

Byla to zřéjmě dobrá herečka i se svým starým , jako , aby chlap nepoznal , že je baba se kterou žije těhotná a to dvakrát po sobě , to by musel být úplný pablb a tomu určitě nemohou nechat děcka

Zobrazit celou diskusi