Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Amerika v šoku: Osmiletý chlapec zastřelil svou babičku! Kvůli počítačové hře?

Chlapec babičku zastřelil její vlastní zbraní. (Ilustrační foto)
Chlapec babičku zastřelil její vlastní zbraní. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, lm - 
26. srpna 2013
23:05

Těžko uvěřitelný projev brutality u dítěte řeší v USA. Teprve osmiletý chlapec chladnokrevně popravil svou sedmaosmdesátiletou babičku. Podle policie se chlapec inspiroval brutální počítačovou hrou, kterou krátce před tragédií hrál.

Městečko Slaughter v Louisianě je v šoku. Stalo se totiž místem hrůzného činu jednoho z nejmladším vrahů v historii Spojených států. Osmiletý chlapec tu chladnokrevně střelil zezadu do hlavy svou babičku její vlastní zbraní.

Podle sousedů byl vztah mezi nimi velmi dobrý. Chlapec měl babičku rád a spával s ní dokonce v jedné ložnici. Odborníci se nyní proto přou, jestli si byl mladý vrah vůbec vědom následků svých činů. Podle policie ale ano. Vyšetřovatelé si myslí, že důvodem k tragédii bylo, že chlapec hrál před činem velmi brutální hru GTA 4, kde se mimo jiné také střílí a vraždí. Tato hra by se přitom tak mladým dětem určitě do rukou dostat neměla.

cinderella1 ( 28. srpna 2013 20:41 )

Slovo caregiver je tady prelozeno jako babicka? Pleskaci a nepletete se? Opravdu to byla jeho babicka a on s ni spaval v jedne loznici? Police: 8-year-old shoots, kills elderly caregiver after playing video game By Lauren Russell, CNN updated 81 AM EDT, Mon August 26, 2013

anka ( 27. srpna 2013 02:14 )

nevidim ani tak problem ve videohrach, i kdyz tahle nemela v rukou ditete co delat - ale v tom, ze skoro 90 leta pani vychova ve svem mobilnim dome 8 leteho vnuka...o rodicich si nedelam zadne iluze...

Zobrazit celou diskusi