Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zrůdná matka: Loni zabila dvojčata, teď další dítě!

Video se připravuje ...
Autor: rvs, Ondřej Požár - 
19. července 2013
12:29

Během dvou let údajně zavraždila tři své čerstvě narozené děti! O tom, že je Michaela H. (31) znovu těhotná, ale nikdo ze sousedů ve vesničce nedaleko Brna nic netušil. Ve sklepě, kde tělíčka ve čtvrtek večer našla policie, ukryla zrůdná matka minulý rok čerstvě narozená dvojčata, před několika dny zabila další dítě.

Jak se taková hrůza mohla stát? To je otázka, kterou si kladou nejen sousedé Michaely H., ale i celé Česko. Michaela H. žila v domku, kde byly děti nalezeny, společně se dvěma staršími dětmi a manželem. Prvními obětmi se stala dvojčata"První dvě vraždy spáchala obviněná matka zhruba před rokem, kdy novorozence krátce po porodu usmrtila. Tělíčka ukryla ve sklepě," popsal policejní ředitel Leoš Tržil.

Třetí vražda

Letos pak hrůza pokračovala. "V září znovu otěhotněla, těhotenství mělo normální průběh. Žena pravidelně docházela na gynekologii," uvedl policejní ředitel. "Právě on nám oznámil podezření z trestného činu. Žena k němu totiž přišla po porodu a tvrdila, že dítě zemřelo při porodu. Plod byl ale zcela zdravý a gynekolog proto začal její tvrzení prověřovat," dodal. Když lékař zjistil, že mu žena lhala, zavolal policii. Ta včera prohledala dům i sklep a mrtvé děti našla.

Už se přiznala

Poté, co ve čtvrtek pozdě večer odvezla Michaelu policie, mladá vražedkyně se prý k zabití svých dětí přiznala. Policie jí obvinila z trojnásobné vraždy, za kterou jí hrozí až doživotní trest. Nyní je na policii a jedná se o jejím vzetí do vazby.

Nikdo nic netušil

Nikdo z okolí vraždící matky o jejích těhotenstvích nevěděl. Žena je podle sousedů rafinovaně maskovala volnými halenami a tvrdila, že trochu přibrala. Lékaři pak tvrdila, že dítě zemřelo v porodnici. Doktor ale zjistil, že v porodnici vůbec nebyla a na případ upozornil policii.

Drogy a dluhy

Dříve souisedé Michaelu znali jako přátelskou, chytrou a pracovitou. V posledních letech ale údajně spolu se svým manželem hodně pila alkohol, často navštěvovala místní restauraci. Údajně brala i drogy. K tomu se přičetly finanční problémy a dluhy, které mladá rodina měla. Podle lidí z okolí jim dokonce hrozila i exekuce.

manizna ( 19. července 2013 16:48 )

teď má postarané o domov i jídlo , venku by s ní třeba za rok dva byl bezdomovec ... , možná si přála jít do lochu , ale nepíšu to , že bych se jí zastávala , prostě to už možná i tak chtěla

danoch ( 19. července 2013 14:56 )

MATKA????Koho to napadlo psát o téhle zrůdě jako o matce?!!

levcik ( 19. července 2013 12:54 )

doživotí.. co jiného s takovou zrůdou!

zaviracispendlik ( 19. července 2013 12:35 )

sfině

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání