Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka bestie tvrdí: Manžel o ničem nevěděl!

Autor: rvs, Petr Podroužek, Ondřej Požár - 
19. července 2013
16:30

Dva porody, tři vraždy! To má během pouhého roku a půl za sebou zrůdná matka Michaela H. z Vlasatic u Brna. Policii teď při výsleších tvrdí, že její manžel o ničem nevěděl. Snaží se ho krýt a ochránit před vězením?

Policisté, která ve čtvrtek přijeli do domu ve vesnici nedaleko Brna, byli v šoku. Takto hrůzný nález nikdo z nich nečekal. Ve sklepě nedaleko domu našli pozůstatky tří dětských tělíček, dvě v pokročilém stádiu rozkladu, jedno dítě bylo zabité poměrně nedávno.

Video Sousedka je z vraždy šokovaná - Blesk - Petr Podroužek
Video se připravuje ...

Kryje manžela?

Matka vražedkyně, která ještě ve čtvrtek večer skončila v poutech, se na policii k činu přiznala. „Žena tvrdí, že její manžel o ničem neví. Dítě zemřelo v květnu bezprostředně po porodu,“ uvedl policejní ředitel Leoš Tržil. Prvními dvěma oběťmi šílené matky se stala dvojčata narozená loni. „První dvě vraždy spáchala obviněná zhruba před rokem, kdy novorozence krátce po porodu usmrtila,“ popsal.

Šokovaní sousedé

Lidé z vesnice jsou strašlivým zločinem zděšeni. „Nevěřím, že by její manžel takovou dobu o ničem nevěděl, musel si přece všimnout, že má ženu těhotnou. Vůbec nechápu, jak se tohle může stát, takové lidi bych střílela,“ rozčilovala se jedna ze sousedek. Pár byl podle lidí z vesnice dříve oblíbený a pracovitý, v posledních letech prý ale propadl alkoholu a snad i drogám. Mají spolu osmiletou holčičku a jednoho chlapce.

Andra ( 13. prosince 2016 16:20 )

Nebyl, milují svoje rodiče a v dětském domově by přišli o možnost je vídat...takhle jsou s otcem a za matkou jezdí...

Andra ( 13. prosince 2016 15:44 )

Jsem stejného názoru jako vy... měla jsem možnost jí poznat...a nemyslím si že je to bezduchá slabomyslná hloupá ženská...jen nešťastná... Rodila jsem několikrát a tedy vím že porod není akce kterou lze naplánovat na dobu až manžel - který mimo jiné neví že má doma těhuly - odejde do práce a starší děti do školy...honem porodit protože menší dítě má jen do půl jedné , uklidit čurbes po porodu a zahrabat děti do sklepa...uvařit oběd a ještě teda jít do práce když nebyla na mateřské aby teda nikdo nic nevěděl? Mimo jiné v jednom ze čtení stálo že jedno z dětí - zdravá donošená holčička měla obvod hlavy 23 cm - donošené dítě má obvod hlavy minimálně 33 cm Ať mi nikdo neříká že to je jedna záhada vedle druhé...

pavlos67 ( 19. července 2013 21:16 )

To je tezky...Takovyhle asocialni primitivove,bez hodnot,moralky a bez smyslu rozliseni dobra a zla..Prevychova?Nebudme naivni.Na to aby si clovek uvedomil,ze udelal neco co nemel a za to prisel trest,musi mit zdravou inteligenci,kterou tyto hovada nemaji..Jejich likvidace a na jejich naklady..to je jedina cesta...

kockamnau ( 19. července 2013 20:55 )

Mojí babiče a dědovi zemřela dcera ve 14 letech na leukemii,měla ji do 9 let,dělali všechno pro to,aby jí prodloužili život,léky za Švýcarska,objížděli kapacity lékařské,řekli jim,že se neuzdraví,udělali by cokoliv,všechno na světě,postihlo je to,otce ovlivnilo,cítím to na sobě,narodila jsem se 10 let poté,co holčička umřela.Tolik se trápili a babička i brzo umřela,na trápení,na bolest.Nechápu,že ti lidé necítí,že nemají kousek v sobě pohnutí,že neměli slitování !!V dnešní době,kdy je tolik možností,jak čelit těhotenství,jak dát dítě k adopci,či babyboxu,je tolik možností a oni v sobě nanašli pohnutí to udělat jinak.Taková krutost a bezcitnost,taková hrůza.Lidé atrofují,dřív byly krutě potrestáni,byl jim vzat život,ničeho jiného se takové bestie nebojí,jen vlastní bolesti a konce.

dietr ( 19. července 2013 20:37 )

ta paní ze sociálky to řekla přesně, dokud nedostaneme nějaký podnět, tak to neřešíme, tak nechápu, proč to řeší teď, zrušit sociáky a ušetřené peníze dát rodinám s dětmi.

Zobrazit celou diskusi